Ikea.

Hela familjen kom iväg till Ikea idag. Aimée var på omotiverat humör på morgonen, sådär så att hon bara vill ha napp och sitta framför tv:n. Jättebra, verkligen. Så istället för att bli sittandes hemma med en surande unge hela dagen, så bestämde Tfan att han och Aimée ville med till Kalmar och Ikea.
 Becky och hennes Tommy kom runt 11, vi packade ihop oss och åkte ganska med en gång. Aimée sov en stund på vägen dit.
Vi hade typ femton grejor på listan, plus att det hamnade ett par saker till i vagnen, precis som vanligt.  Till bebisrummet blev det en hylla (som satt som en smäck,fast att vi glömt att mäta innan vi åkte), en lampa att ha på väggen, en tvättkorg, en ny kudde till spjälsängen och en likadan matta som vi köpte förra gången. Aimée fick ett tält, eftersom vi försöker se till att hon alltid får något hon med. Dessutom är hon inne i en koja-period just nu, och tältet var väldigt uppskattat :)
Vi fick med oss två lampskärmar, en lampfot, 6 förvaringslådor i papp och tio handdukar osså. Fika hann vi göra med, mest för att hålla barnet på gott humör. Hon hade att göra med sin chocolatechip cookie i en halvtimme tror jag :P

Innan vi åkte hem passade Tfan på att springa in på ElGiganten och investera i en fjärrkontroll till sitt PS3. De är tydligen mycket sällsynta, och när Tfan köpt sin fanns det bara en kvar, och de är i stort sett omöjliga att få tag på...

När vi kommit hem drack vi lite te och umgicks lite. Aimée åt några rån, och började sedan glo på Micke o Molle. Tfan cyklade till Ica, och kom hem utan att ha slagit ihjäl sig i halkan. Resten av kvällen fylldes av bebisrumpyssel, fotboll och gardinsyende..

Nu går tiden supersnabbt! :P

Kommentarer
Postat av: Sofi

Åh, låter som en bra dag!

IKEA är underbart!:D



Är så spänd.. när är det dags??;)

2009-01-10 @ 23:22:46
URL: http://ampernos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0