Småbarnsvardag..

Puh! Hämtade Aimée på dagis 13:30, och hon har redan fått gå upp på sitt rum. Lr ja, jag har burit upp henne där, eftersom att få henne att gå upp själv är omöjligt. Så kan det gå när man kletar yoggi på bordet och skriker trots tillsägelse.
Annars har det varit lugnt. Bums har sovit hela förmiddagen, men jag fick inget sytt iaf. Imorse hostade hon i en timme innan jag kom på att lägga henne på sidan, så både hon och jag har varit en smula trötta idag. Pratade med mamma, traderade lite *vann!*, glodde på tv, ammade, sedan gick Bums och jag till ica och handlade, träffade en bekant och hämtade på dagis.
Bestämde att Aimée och Tfan skulle ha köttfärssås till middag, så kunde jag bara köpa nån annan pastasås, eftersom jag inte är så förtjust i köttfärsen... Men på vårt ica finns det tydligen ingen alternativ pastasås *suck* Så det blir köttfärssås till mig med tydligen.

Fick på mig min gamla Replay idag. En storlek större än jag brukade använda iofs, men iaf. Det är något annat än mammajeans med mudd upp till bh:n :) Härligt värre. Sedan får jag väl helt enkelt införskaffa en "fläskinhållare" till all den lösa huden med, så att man kan få slippa mammatopparna med... Det är ju jävligt märkligt att jag har drabbats av hud som inte vill dra ihop sig, och skit ner dig om ditt råd är "situps" för jag kan avslöja att det inte funkar. Det är inte magmusklerna det är fel på. Ge mig ett år  så får jag väl gå en rond med sjukvården igen.

Sorterade lite snabbt i Bums låda med storlek 62-68 och insåg att Bums knappt har några brallor. Det får bli nästa projekt, efter att Aimées nattlinnen blir färdiga, när nu det blir :P

Kommentarer
Postat av: Sofi

Tack för kommentaren gumman! Hoppas allt är väl med er där uppe!

2009-03-15 @ 18:21:30
URL: http://ampernos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0