Wohooooo!

Nya stövlar! Glädjefnatt och lyckorus! Jag älskar skor.

Fick en underbar dag på stan med Becca. Fick träffa Filippa med, det var verkligen inte igår, men trevligt :) Vi åt kinamat, hasade runt i butiker och letade efter kläder som bara finns på nätet. Becca fick iaf ihop några plagg, jag hittade som sagt de eftersökta stövlarna osså hittade jag leksaker till ungarna. Varsin mjukis Buzz Lightyear till ungarna, och en födelsedagspresent till Aimée. Hittade nämligen en Buzz i radiostyrd skepnad, som pratar engelska och spanska, med handkontroll till. Den var nedsatt från 1150kr till 399kr. Den är undanställd i väntan på födelsedagen. Aimée fick en ToyStory 3 plansch som jag fick med på köpet när jag köpte TS3prylar för drygt 500kr :P

Jag överlevde ett besök på CityGross med, och innan vi åkte hem gjorde Becca ett systemetärende åt Jeppe och jag knatade på Samarkand.

Igår var jag hos frisören med Aimée. Såg att det fanns lediga tider, och tog med henne direkt efter dagis. Vi fick en tid nästan med en gång. Hon har bett om kort hår sedan i somras, då var det "kort som pappas" som önskades. Vi var rädda att hon skulle sitta där i frisörstolen, ångra sig och sedan tjuta som ett billarm i en vecka. Så därför försökte vi spara på det. Hon fick välja toffsar, spännen och diadem, vi satte upp, flätade och joxade. Det blev inte bra. Ett elände var gång det skulle borstas och hår i maten. Urk.
Så, jag satte henne i frisörstolen och sa till frisören att Aimée ville ha en kort frisyr, då får hon det, allt jag vill är att hon har lugg, för det passar hon så himla bra i. Hela tiden i stolen satt hon och sa "Aaah, det blir fint, mmm det är fint" :D När hon var färdig ville hon till och med ha färg i håret, vilket hon brukar vägra annars. Underbart. Hon blev så himla fin, och så himla stolt. Hon skuttade hem och visade stolt upp sitt nya hår för syrran och pappa.

Så idag har jag även köpt färg att ha i håret inför morgondagens stora avslöjande för familjen. Hon fick lite panik när hon insåg att frisörens sprayfärg fällde och släppte fort. Nu köpte jag färg på tub som ska tvättas ur.

Nu återstår reaktionen från familjen. Det blir nog bra, Aimée är stolt som aldrig förr, härliga unge!

Aaaaah!

Var på mvc idag och fick höra hjärtljuden, vilket betyder att bebis lever och att allt är lugnt fram tills ultraljudet.
Halleluja, osså ett spinningpass på det :) Gött.

Mer om mvcbesöket på gravidbloggen.

http://tredjeplusset.blogg.se/

En måndag.

Tfan och Aimée steg upp "tidigt" och tog bussen in till Växjö idag. Aimée går ju på barngympa och de senaste månaderna har hon varit barfota, men när vårterminen startade fick vi papper om att de gärna ska ha skor. Så de åkte in för att fixa det. Enligt mobilinfon jag har fått så verkar det gå alldeles utmärkt dessutom :)
Jag hade skickat bud med Tfan om ett par skor till mig själv med. Provade ett par stövlar på Scorett som jag är övertygad var märkta 200kr, kanske 499kr om jag minns lite fel bara. Men när han var inne och kollade efter dem så visade det sig att de kostade 1100kr... Där försvann de skorna! Saken är att jag behöver ett par snygga stövlar. Faktiskt. Förra årets inköp blev för stora när jag gick ner i vikt :P

Så, jag efterlyste en tripp till Kosta på facebook, och har jag tur så har jag en vän som förbarmar sig över mitt önskemål framåt eftermiddagen. Härligt! Jag har hamnat på världens bästa gata, helt enkelt ;)

Bums njuter av att få vara hemma ensam. Hon sitter i soffan med sitt täcke och sin kudde, och har valt film själv två gånger. Först ut var Nicke Nyfiken och nu är det Toy Story 3 som visas. Det kommer inte på fråga när Aimée är hemma. Bums kan ju få välja men det resulterar i att Aimée skriker i högan sky i drygt 30 minuter, och vem orkar lyssna på det? Inte Bums iaf, så hon brukar ge med sig, oftast. Konstigt bara, för de väljer nästan alltid samma filmer. Det är bara själva väljandet som är viktigt.

Nu håller jag tummarna för snygga och billiga stövlar på Kosta Outlet i eftermiddag!

Lördagen.

Igår firade vi Bums födelsedag för sista gången detta året. Mamma och pappa var här och umgicks en hel eftermiddag. De hade med två presenter till Bums och en liten till Aimée. Bums fick byxor och velourjacka från Villervalla och nya helt egna bestick med Hello Kitty på. Aimée fick ett halsband med en glittrig fjäril på.
Dagen innan hade jag sett till att köpa en present till pappa med, som fyllde 54 år igår, han fick en bok om bilar, ovanligt värre :P Nostalgibok, så det fanns nog mycket intressant att läsa för honom i den.
 Vi åt nybakade scones och sedan fruktpaj efter det. Pappa var uppe på övervåningen med, och mätte massor på Bums rum, så nu vet vi hur det kommer att se ut. Det blir två rum plus en liten hall i det rum som just nu är Bums rum. Eller ja, det som rum Bums säng, skötbord och byrå delar med sängkläder, garderober och kökssoffa.

Så nu ska vi rensa ur det rummet och riva ut de två mattor som ligger på golvet. Sedan ska väggar och golv målas. Men innan dess är de ju hela grejen med hall och trappen som ska målas.. Pust! Inte något alls att göra, o nej :P

Annars är det lugnt. Det verkar inte hända mycket heller. Eller så missar jag allt som händer, det vore ju inte ovanligt. Jag finns fortfarande här, trots att jag råkar vara på smällen ;)
Ikväll har jag ett pass spinning, det ska bli skönt. Träningsvärken från torsdagens dubbelpass börjar ebbas ut, så det är väl så dags :)


Mysdag.

Igår var en riktigt bra dag! Sov till nio, steg upp och åt flingor, servade Aimée, som vanligt. Vid elva kom Ela och plockade upp mig, sedan kasade vi in till Växjö, rakt in på kinarestaurangen :) Härligt! Jag fick min fredagscola med :) Jag hade fodrade regnbyxeärenden, och höll på att få ett anfall på utbudet i stan. I två butiker hittade jag fodrade fodrade regnbyxor, och på båda ställena var det utplockat. Jag hittade blå utan hängslen till Bums på KappAhl och röda ofodrade regnbyxor och blå fleecebyxor till Aimée på Lindex. Då hade jag verkligen gått igenom hela stan. Visst, det fanns fodrat, men då var det hela ställ med jacka, som kostade 5-600kr. Nejtack!

Ela och jag hamnade naturligtvis i skoaffärerna med. Vad annars? Vi är inte riktiga när vi hamnar i skoaffärer, egentligen borde vi nog bli portade, men det är det ingen som vet än ;)

Jag hann vara hemma i 15 minuter, och fräscha till mig lite, innan Freddy, Sandra och Fiona kom och hälsade på. V i hade en trevlig kväll, med frallor och kaka och busiga barn. De åkte hem framåt 22, och i samma veva hivade vi Aimée i säng. Tfan och jag spenderade resten av kvällen framför Änglar och Demoner, i tvsoffan.

Det är nog inte så många som läser, som missat att vi väntar en trea till sommarn. Jag har hållt gravidpratet i denna blogg ganska lågt, eftersom alla som läser här kanske inte är direkt intresserade av mitt gravidpladder, det blir lätt ganska mycket av det om man umgås med sig själv hela dagarna ;)
Så, jag har en gravidblogg. Där skriver jag om allt gravidrelaterat, så vill man inte läsa om mammakläder, barnvagnar, gravidåkommor och märkliga kroppsfunktioner, så behöver man inte läsa. Annars är det fritt fram här!

http://tredjeplusset.blogg.se/

Den är inte vacker, det kanske det blir ändring på så småningom, om jag orkar, men den innehåller allt det som far runt i huvudet på mig om dagarnar. Håll till godo.

Bra start på en vanlig dag.

Fick sovmorgon idag, för Tfan tog Aiméelämningen. Bums och jag steg upp strax innan 10, och Bums inledde dagen med att sätta sig på toa och bajsa. Halleluja! Nu ska vi bara hålla i detta så att hon är blöjfri inför treans ankomst.
Stolt tjej marscherade ut i köket för att ta på sig trosor, sedan springa ett varv runt i huset, på med tröja och strumpor, springa ett varv... Sedan hade vi en utdragen diskussion angående byxorna, men eftersom det är kallare idag så vann jag. Halleluja igen.

Igår var Tfan i Växjö med Jesper. De skrev in sig på körskolan, så nu är de snart igång. Tfan passade på att handla nybakat bröd och ekologisk mjöl på Johanne, joggingskor till sig själv, han har planer på att undvika gravidkilona denna gång ;) Samt godis till sig själv och en vårjacka till Aimée. Jag misstänker att jackfetischisten i honom tar ut det faktum att han inte kan köpa sig alla de dyra jackor han hittar till sig själv, på vår Aimée. :P Fast hon klagar inte, det är ju kul med nya kläder!

Jag avslutade kvällen med en promenad med Becca, och sedan frallor vid tv:n, tradition numera :P

Idag har vi nog inga planer alls. Försöka se till så att Bums inte pinkar på varenda möbel vi har, sedan ska vi väl handla... Tfan står nere i källarn just nu, och spacklar till ett kökskåp som ska upp ovanför kylskåpet. Förhoppningsvis så är det färdigmålat och torkat tills på lördag. Då kommer mamma och pappa hit för att fira Bums och pappas födelsedagar, och då hoppas jag att pappa kan hjälpa till att sätta upp det där skåpet. Det väger nämligen en hel del, och jag är inte riktigt så smidig som för 10 veckor sedan. :P

Här fick vi en kort pinkepaus! Kiss i toan och inte på möblerna, halleluja!

Ikväll är det både Core och Zumba på schemat. Jag ska gå iväg på båda passen, så vet jag vad jag klarar av och vad som passar mig just nu. Jag tänker mig att Coren kan passa om man bortser från alla magövningar, vilket är märkligt när man är gravid, på endel ställen står det att man absolut inte ska göra situps som gravid och på andra ställen står det att det är oki... Bortsett från magövningarna och all mjölksyra man utvecklar så borde Coren vara bra. Bebis i magen klarar inte av att bryta ner mjölksyran, så det är ju kanske inte jättebra...
Zumban kan antingen funka skitbra eller inte alls, beroende på hur min ischias reagerar på alla höftrelaterade rörelser.
Det är ingen mening att jag grubblar över det just nu, bara att vänta och prova. Det är allt jag kan göra.

Nu ska jag surfa vidare. Vakta fröken med trosor :)

Tillåt mig att undra...

Vaaarför måste förskolebarn börja tidigt på förmiddagen? Vem har sagt att 08:30 är den bästa tidpunkten för tuomhuslek och stoj, på dagen? Stiga upp tidigt kommer de ju att bli tvungna att lära sig iaf i sinom tid, iom skolstarten och den "riktiga" förskolan, den som vi min årskull började i 5 eller 6årsåldern, och kallade Lekis.

Men, det kan vara jag som är kinkig, jag som inte tycker om att stiga upp innan 9. Det är helt sant faktiskt. Men ska man vara petig så är mina barn inte heller så intresserade av att stiga upp innan 9. Och då går de inte inte och lägger sig kl 22 om någon trodde det. Näe, Aimée är alltid i säng senast 20:00, oftast 19:30. Bums ligger i sin säng 19:15, och de brukar sova rättså med en gång. Bums sover gärna till 10-11 på förmiddagarna, om inget stör henne innan dess.

Jag ska väl inte klaga för mycket, den första terminen på förskolan gick började Aimée kl 08:00. Det kändes verkligen onödigt. Vi steg upp tidigt för att gå till förkolan som vi betalade för att hon skulle gå till, och som hon egentligen inte behövde gå till eftersom jag var hemma. Jag önskar att jag bara satt ner foten och sagt "Nej, jag vill att hon ska börja kl 10." Mesröv på mig.

Nu ska vi gå till Trollet.

Jahaa....

Det händer inte så mycket värt att skriva om just nu... Dagen efter Bums födelsedag var jag på jobbet som jag skulle, kortpass denna gången. Sedan hade vi en helt ledig lördag, innan det var dop hela söndagen.
Det var trevligt, vi slapp hela kyrkogrejen iaf, eftersom vi var i ett pyttekapell, och det gjorde saken trevligare. Ungarna skötte sig bra under cermonin, båda var framme och tittade nog vid själva blötläggningen och sedan kom de och satte sig hos mig igen.
Efteråt åkte vi till ett ställe som heter Hantverket, där vi fick god mat som Tfans syster förberett, mumsig efterrätt med. Osså tittade vi på när Freddy och Sandra öppnade Fionas doppresenter. Lugnt och lagom långt.

Vi hann hem precis i tid för min söndagsspinning. In, byta om, fylla vattenflaskan och av med sminket! Kasa bort till sporthallen på glashal upponedförsbacke :P Men det gick bra iaf, lite förvärkar underpasset, men då såg jag till att sitta ner på cykeln och bara hålla pulsen uppe, vilket funkade bra.

Igår hade vi ännu en barahemma-dag. Lite sovmorgon innan vi gick till ica med insamling och för att handla. Aimée var ute och lekte en lång stund, innan hon gick över till Wilgot för att leka lite. Jag åt ett mellanmål innan jag gick och hämtade henne igen och sedan gick för att möta Ela på en promenad. Det tog en stund längre att gå runt Rås igår än det brukar göra :P Glashalt i kombination med graviditet är alltid lika spännande :P Passade på att lämna tillbaka de lånade nagellacken med, mot Aimées stora protester. Inte för att hon någonsin brytt sig innan, men nu är det tydligen väldigt viktigt med nagellack :P
Hem igen, vänta på middagen, äta middag, sedan ner i duschen en snabbis. Klädde på mig medans vi bråkade på Aimée om hennes rum, städat ska det vara, fast det var ganska tvivelaktigt på den fronten.
Kom iaf iväg till grannen och hennes kryddparty, himla trevligt. Skrämde Lena som jag inte träffat på ett tag, med min stora mage :P Haha, hon blev en smula paff :)
Hittade ett par kryddor som ska få ta plats i skafferiet. Men mest var det smaka, smaka, smaka och sedan lite fika på det :P Mycket trevligt.

Sedan var det hem till tv:n och handbollen. Lite stickning fanns det utrymme för och sedan gav jag upp och krälade i säng.

Idag ska Aimée på första gympapasset för terminen. Sedan ska jag på spinning i stort sett direkt efter. Innan dess har jag inget förutom en runda till ica planerat. Vi får väl se vad som händer..

Födelsedagsbarnet <3



Älskade rivjärnet Bums fyller två år idag! Tiden går så fort, det kunde lika gärna varit ett år :)

Här med kaka i munnen och haklappen som mantel :)

Sista jullovsdagen.

Imon börjar Aimée förskolan igen efter julledigheten, och vi tänkte att vi skulle fira av sista dagen med ett besök i stan, lite pizzeria och presentköp. Det började inte särskilt bra. Bussresan var oki, men sedan följde två timmars konstant gnäll och gråtandes från Aimée, fast att hon fått välja en hel drös hårattiraljer på Glitter och en film att betala själv på BRLeksaker. Det hela slutade med att hon fick ett utbrott inne på MQ, där Tfan försökte titta på ett par byxor. Vagn i ena handen, fyraåring i den andra osså uuut! När vi väl kommit från MQ till Nordlunds, så stannade jag utanför med ungarna medans Tfan gick in och fyndade sig en skjorta. Under tiden hade jag en pratstund med Aimée och efter det höll hon sig lugn. Vi fortsatte bort till I Robe You, men jag insåg ganska snabbt att jag inte ska gå in där när jag är i det tillstånd jag nu befinner mig i, det blir bara deppigt :P Men Aimée fick träffa två mopsvalpar och det spädde på hennes nyfunna goda humör än mer.
Alltså fick jag ingen användning för presentkortet jag hade på I Robe You, lika bra att spara till hösten. Så, eftersom jag hade ett presentkort på Po.P så fortsatte vi dit. Vi är bjudna på dop i helgen, och skulle gärna vilja se lite respektabel ut :P Trots rea hittade jag ingenting. Provade ett par reajeans i storlek 34, som var lagom i mudden med för stora i övrigt. Mycket märkligt. Efter att ha provat ungefär 6-7 plagg medans Tfan promenerade med Bums i vagnen så att hon somnade, så släpade jag ner hela familjen på HM, för andra gången under dagen. Först hittade jag ingenting, inte ett par byxor i en storlek under 40! Mycket märkligt, jag har aldrig varit med om att alla byxor är förstora innan :P Men men, till slut hittade jag ett par i jeans som passade, i storlek 36, enda paret. Tfan var vänlig och köpte dem till mig, eftersom mitt konto är lite tomt just.

Det blev födelsedagspresenter till Bums iaf. En docka från Rubens Barn, storasysters väckte en del avund, och en pjamas. Dockan är ganska dyr, så det får räcka så. Dessutom har hon fått så mycket av släkten och då har vi bara firat med Tfans sida än så länge. Som överraskning på Bums födelsedag hittade Tfan en pjamas med Buzz Lightyear till Aimée på HM. Sedan när vi letade present till Bums på krokodila så glömde vi båda bort pjamasen, och då hittade han en långärmad t-shirt från NovaStar på rea och köpte den :P Så nu får hon en pjamas ikväll och en överraskning på Bums födelsedag med :P Oops!

Nu har vi kommit hem, ungarna har tittat på Aimées nya film två gånger och ätit äpple. Vi andra har druckit te. Ska nog ta mig något matigt, men Bums ska läggas först. Sedan blir det kanske en promenad med Ela, och eventuellt kommer hon med hem på hallinspektion :) Det blir säkert trevligt :)

Nu inväntas läggdags. Kömm igen!

Målamåla...

Igår kväll målade vi det nästsista i hallen. Det ska sparmålas runt om det nymålade taket med, tror jag, men annars är det fint :) Det blir så fiiint! :)

Igår hade vi fullt upp. Tfan och jag gjorde en mastodontlasange, en till ska göras idag plus mjölkfritt alternativ. Samt syltfyllda sockerbullar, yumyum :) Första gången vi gav oss på det receptet, och det gick ganska bra om man bortser från att jag var lite väl givmild på syltfronten så en del av plåtarna svämmade nästan över av sylt :P Men så goda!
 Vi var och handlade två gånger med igår, ungarna var ute och lekte, och som vanligt hade vi sju ton disk att ta hand om. Var kommer all smutsig disk ifrån egentligen?!

Just nu har jag ätit frukost och laddat inför dagens to do-list. Tfan bakar botten till den Red Velvet Cake som Bums ska få som födelsedagstårta på kalaset idag. Sedan ska jag göra en lasange till, nedervåningen ska dammsugas, ett bord ska bäras upp, osså ska vi gärna hinna duscha och göra oss iordning med. Måste plocka iordning i min systuga med, där det andra matbordet ska stå med.. Mycket att göra...

Igår hade jag förresten båda tjejjorna med mig ner i duschen. Bums är ju duschhatare, och Aimée har varit, men det gick riktigt bra. Aimée började duscha medans Bums bara tittade på med alla kläder fortfarande på sig. Sedan ville Bums hålla i duschslangen, och sedan blev kläderna lite blöta och då skulle de av. När jag tvålade mig ville hon prova på sig själv. Och sedan hållde Aimée vatten över sitt eget huvud med en bunke, och det provade Bums osså på. Helt plötsligt hade hon duschat! :) Det tog en stund, men alla blev rena och Bums hår stod rätt upp på huvudet som det alltid gör, men med lite mer fjång :)

Nu ska jag ta tag i mitt liv ;)

Pyssligt..

Hade skrivit ett bra inlägg här, när datorn bestämde sig för att koppla ner sig från nätet när jag försökte uppdatera. Satans jävla.... Morr.

Jag gör väl ett nytt försök.

Tfan är äntligen hemma och är pappaledig, vilket i sin tur betyder att han inte alls är ledig. Idag har han målat hallen en första vända (egentligen mitt jobb :P), askat ur pannan, gått och handlat med oss andra samt bakat frallor, som jag bestämde att "vi" skulle baka idag :P
Själv har jag varit ute med ungarna och skottat snö en lång stund, innan vi gick till ica för att handla. Hittade ett spännande recept i en tidning, som jag bestämde var lämpligt som middag.
Så det har jag joxat med på eftermiddagen idag. Tzatziki, rosmarinsmarinerade kycklingspett och rostade rotfrukter. När middagen väl var färdigt började cirkusen. Tfan, som är en smula petig med maten, åt iaf, om än plikttroget, för att hålla ihop familjestunden. Aimée hade fullt upp med att gnälla röven av sig om kryddan, rosmarinen, som hon påstod att hon inte tyckte om och omsorgsfullt petade bort med kniven på varenda bit mat hon fick, samtidigt som hon fortsatte gnälla om att hon inte tyckte om "pastamackan" som hon inte ens smakat. Tjiho.
Bums åt ofantliga mängder tzatziki tills hon inte fick mer, samt en bit kyckling, sedan började hon kasta morötter och potatis omkring sig. Jag är van, hon äter sällan middag, men hon gnäller å andra sidan nästan aldrig om att hon är hungrig efteråt. Aimée brukar börja gnälla om mellanmål ungefär en halvtimme efter att middagen är undanplockad.

Nu är den skiten avklarad iaf, puh!

Nedre delen av hallen kommer troligtvis vara färdig till helgen, då vi ska fira Bums tvåårsdag. Sådan skillnad det är redan nu, när Tfan bara målat första omgången på väggarna! Det roliga i detta är att det första både Tfan och jag reagerade på när vi kollade på huset första gången, var den stora, öppna och ljusa hallen :) Nu är den ännu ljusare :) Och ger sken av att vara ännu större!

Både Tfan och jag har drabbats av renoveringscravings. När hallen här nere är färdig på väggarna, så ska taket och listerna fixas till, sedan ska det vita fortsätta upp i trappuppgången och även hallen uppe ska få bli vit. När det är klart är det meningen att jag ska ta mig till IKEA (Becca!!!) för att köpa hyllplan, som ska målas i någon grå nyans, och sedan sättas upp i trappuppgången. När det är gjort ska alla våra böcker som nu står i Bums rum, ut i hyllsystemet i trappen. Vi har helt sjuka mängder böcker :P När man tror att man är klar med sorterandet inser man dessutom att man har sjutusen tatuerings och inredningstidningar med :P
 När trapp och hallar är klara ska Aimées rum målas om. Hon har valt tre olika färger. En orange på den lilla alkoven där tvhörnan är, en dinosauriegrön på väggen där hennes säng står och en chokladbrun på resten av väggarna.

När väl det är gjort ska vi väl börjar på Bums rum. När alla böcker är ute ur hennes rum, ska vi riva upp heltäckningsmattan. Sedan har vi lite planer för det rummet, men de får vara lite hemliga än så länge :)

Nu har kvällen eskalerat i bråkkrig med Aimée, och en Bums som ramlar och slår sig hela tiden. Bums har iofs även klarat av konststycket att säga till om att få gå på toa och faktiskt kissat på toaletten när hon har trosor på sig. Halleluja!

Nu ska jag strax lägga Bums, sedan ska väl Aimée i säng. Och då ska jag sätta mig med min stickning och glömma bort allt som hänt under dagen ;)

Vardag..

Vi har hunnit fira jul med min sida av familjen och fira nyår med Becca och Jeppe. Efter det hann jag jobba en skvätt med, det var igår det.

Ungarna fick fina julklappar av min familj. Aimée fick en bebisdocka från Rubens Barn (underbar!), en saga på cd, en gosekossa och bakbord med kavel och kockmössa :) Nöjd var hon!
Bums fick två omgångar Duplo, en fyrkantig nalle och en Timmy Lamm-nalle från Fåret Shaun :) Timmy var bäst tydligen :)
Tfan fick två dvdfilmer och jag fick ett presentkort och en stickningsbok. Vi hade himla trevligt och alla verkade nöjda.

Nyår var osså mysigt. Becca och Jeppe kom hit, vi åt middag, Bums la sig tidigt medans Aimée var med nästan hela kvällen. Vid tolvslaget gick vi ut på gatan och tittade på byns och grannarnas fyrverkerier. Kvällen slutade med att jag la Aimée som somnade så fort huvudet landade på kudden, och Tfan hjälpte Becca att frakta hem Jesper :) Han somnade nog osså ganska med en gång, kan jag tänka mig :)

Dagen efter nyår åkte jag till jobbet, efter att nästan ha försovit mig, eftersom jag har en Iphone, och deras larm tydligen inte funkade efter nyår :P Märkligt... Jobbpasset hade väl kunnat vara smidigare, men mamma var med på jobbet, så vi hade iaf sällskap av varann.

Idag ska vi ta det lugnt. Tfan ska skriva in sig på arbetsförmedligen och jag är hemma med ungarna. Ska väl tvätta lite, annars blir det lugnt.

RSS 2.0