Enstaka nystans halsduk.När jag beställde garn till ett par strumpor jag ska sticka och använda i en bytesaffär, så beställde jag även ett hemligt paket med garner. Jag valde brunt som färg, betalade 190kr och fick garner som jag vet kostar 300-350kr. Bl.a det bruna i denna halsduk, chokladbrunt med beiga "pluttar" i. Jag blev så sugen på att använda det med en gång, så jag förträngde strumporna ett par kvällar och improviserade ihop denna istället :)

Förutom det bruna, Debbie Bliss Chunkie-nånting, så använde jag ett återbruksgarn som jag köpte när jag var i GBG i somras. Butiken heter Deisy Design, och det är även därifrån det hemliga paketet kommer ifrån.

Jag har stickat halsduken från långsida till långsida, istället för kortsida till kortsida. Det blev lite annorlunda, det blir kul med lite variation ibland:)

Synd bara att jag skulle ha tänkt på att använda återbruksgarnet mitt i halsduken istället för i kanterna, för det rullar ihop sig så hela halsduken blir en halskorv :P Men men, man lär sig, och den är väldigt skön så jag använder den ändå, korv eller inte ;)

RSS 2.0