Syskonoutfits!

Nu var det verkligen länge sedan! Skamligt, men sant.
Lite sytt har jag iaf fått gjort, även om det har varit mycket stickning den senaste tiden, och på den fronten går det ju knappast i ljusets hastighet, oh nej! :)

Här kommer iaf ett par outfits som jag sydde i början av november.Först ur är en A-linjeformad klänning i mönster från Hanne Meedom och tyg från JnyDesign. Till den sydde jag leggings med rynk i sömmarna nedanför knät, och med extra lång mudd. Mönster från Ottobre och tyger från E-Slöjd. Denna outfit är en favorit, och Lillasyster har använt den på flera kalas. Storlek 86, men passar även 92.Sedan skulle ju Storasyster osså ha tillökning i byrån. Det fick bli ett avslutat UFO, den randiga toppen i Ottobremönster, som legat utklippt och halvfärdig i minst ett halvår. Jag hade ren tur att den fortfarande passade när den väl blev färdig. Tyget kommer från E-Slöjd
Byxorna är sydda efter ett Ottobremönster kallat Lekbyxor, men jag tyckte inte om formen när de väl blev färdiga. Jag lär inte sy fler av dem. Petrolfärgad velour från Hilco, dottern älskar dem och det är ju huvudsaken.Sydde även byxor och body i storlek 62, till en ny familjemedlem, men ännu en gång var jag seg i vändningarna, så denna outfit får ligga tills det dyker upp någon tillräckligt liten för att komma i den :) Ap-och lejontyg från JnyDesign och röd trikå även den från JnyDesign. Mönstret på bodyn är mitt favoritmönster från Allt om Handarbete, och för första gången använde jag deras mönster på matchande byxor.

RSS 2.0