Förstorad nybebisbyxa..
Egentligen är man ju inte ny bebis när man har storlek 62, men jag fortsätter att kalla dem så ändå :)
Originalmönstret är från Ottobre, velouren från Hilco och NeaNobelle, trikån från E-Slöjd.
Byxorna har varit färdigsydda i en vecka, jag fick inte tummen ur till att sätta i tryckknappar förrän igårkväll. På tal om tryckknappar så måste jag snart fylla på lagret igen..

Passformen på dessa nya byxor är inte kontrollerad än, förlängde mönstret på egen hand, lät bredden vara samma som i 56, för Bums är en smalfis och jag tycker det är fint när det är lite tajtare :)

Flodhästtröja!Äntligen tog jag mig samman och fick ihop lite tid vid symaskinen. Maskinen och jag har inte umgåtts alls sedan Bums kom, och jag började få abstinens :)
Så i torsdags kom mina flodhästar med posten, och på kvällen hade jag klippt ut mönsterdelar. I fredags fick ett plagg liv iaf, Lilleskrutt fick en grön tröja:)

Hon blev glad för sin nya tröja, det var ju ett tag sedan det kom nya tillskott i hennes garderob :)

Tröjan är sydd efter Hanne Meedoms form 1, i storlek 98, så att den ska hålla länge :)

Jag har kantat med svart trikå från E-Slöjd.


Stickad "tokkabil"Min Lilleskrutt älskar krokodiler, fråga mig inte varför, men de är tydligen de härligaste djuren i världen. Så när jag hittade en stickad krokodil på Sysidan lämnade jag kommentar och och frågade var man kunde hitta mönstret.
Snälla människan delade inte bara med sig av mönstret, utan översatte det från engelska till svenska åt mig! På Sysidan finns det fantastiska människor!! :D
 
Jag stickade krokodilen i garn som jag fått av svärmor, egentligen kanske den skulle stickats i mörkare grönt, men jag bor i skogen utan bil, så det fick bli det gröna garnet jag hade :)

Dottern blev nöjd iaf

RSS 2.0