Det går trögt!

Jag som hoppades att det skulle bli massor sytt denna veckan!
Lilleskrutt har inte trivts med dagis denna veckan, så hon har gått knappt tre timmar om dagen bara. Dessutom har jag börjat springa en runda varje förmiddag, efter dagislämningen, och det tar ju sin lilla tid.. Med dusch och sånt.

MEN! Jag fick två böcker med posten i veckan, varav en var Barnkläder 0-4 år, av Meedom. Fast den är ju på danska, men jag får inte till rätt bokstäver på tangentbordet :P
Iaf, syboken blev liggande ett par dagar, eftersom den andra boken jag köpte var Känn Pulsen Slå av Berny Pålsson. Eftersom jag själv är psykist sjuk så plöjde jag igenom hennes bok på två dagar :P

Nu har jag iaf ögnat igenom syboken flera gånger och klippt ut en långärmad t-shirt, i ett "Me&i"-liknande tyg som jag hittade på Jofotex i november. Förhoppningsvis hinner jag sy lite imorgon kväll.
Vad jag inte kan förstå, är varför denna bok inte finns på svenska?? Min mormor är danska och min mamma läser danska nästan flytande, men om man inte har lätt för språk? Iofs så har denna bok väldigt bra bilder, så man förstår nog ganska bra vad man ska göra.. Men det är just denna bok som jag har letat efter! Det skulle bara ha funnits mönster på bodysuit, du vet, Molo-varianten? :D Med tryckknappar fram på bröstet.. Det är mitt önskemönster :) Fast nu börjar skruttan bli för stor för sådana kläder..

:P Jaja, jag försöker iaf sy lite. Men nu ska jag sova! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0