En första preliminär beställning..

Iiiik! En halvbekant har tittat på min bilddagbok och sett de grejer jag sytt den senaste tiden. Efter ett gäng fina kommentarer kom ett gästboksinlägg med frågan om pris angående byxor och långärmade tröjor. Hjälp! Jag har mest sytt till Lilleskrutt, och till hennes kusiner i julklapp.. Nu blir det plötsligt allvar! Men, jag har ju själv gått med på att sy på beställning. Det svåra är att bestämma pris på plaggen.. Så igårkväll knåpade jag ihop en liten lista. Det slutar med att plaggen kommer att kosta ungefär vad materialen kostar mig. Det kan väl kännas lite lite, men jag känner mig inte riktigt så självsäker att jag med gott samvete kan ta ut mer än. Jag vill ju absolut inte ta några överpriser, men jag vill iaf att det ska gå jämnt ut med vad jag har lagt på tyger och sytillbehör.

Det slutade med att jag lämnade ett par prisexempel, och bad henne komma och titta på tygerna jag har, och plaggen jag redan sytt. Så att hon får en bättre uppfattning om kvalité, både på tygerna och mitt arbete. Det känns som en bra lösning.

I övrigt är det lugnt denna veckan. I måndags sydde jag ett par hjälmmössor till bebis, som jag ska lägga ut senare. Sedan åkte Skrutten och jag för att hälsa på mormor och morfar ett par dagar, så då blev det inget sytt.
Imorgon ska vi till Ikea med svärmor och på söndag är det kalas hos Skruttens faster. Först på måndag får jag pyssla igen.. Buhu! :P

Undra om man kanske kan få sy lite idag iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0