Beställningar och gåvor.

Under tiden jag väntade nummer tre, så blev en av makens och mina allra bästa vänner också med barn, med sin tjej! Detta avslöjades i största hemlighet långt innan någon av oss gravida hade gått den säkra tiden ut. Trots det tidiga beskedet så rusade jag *nåja* till symaskinen och knåpade ihop tjusigheter.



Två par byxor i storlek 56, efter Ottobres prematurmönster. Sydda i Zootyget från Znok. Ett par till vår Påjke och ett par till kompisens bebis.




Även dessa omlottröjor är sydda efter Ottobres prematurmönster, i storlek 56. För att bästa kompisens bebis inte skulle få slaganfall av allt zoomönster, så fick de den randiga tröjan, sydd i E-Slöjds trikå. Tycker att det blev en extra rolig detalj att ränderna hamnade på diagonalen!



Under graviditeten och det gångna nästan halvåret efter Påjken kommit, har jag tackat nej till i stort sett alla beställningar. Men när makens systersons dotter behöve nya kläder, var jag inte sen att hänga på. Lilltjejen F´s mamma botaniserade i tygskåpet, innan hon fastnade för turkost apor och lejon och rött apor och lejon, båda färgerna från JNYdesign. Byxorna är Ottobres harembyxor, i storlek 74. Klänningen är en Alinjeklänning efter Hanne Meedoms grundmönster, storlek 74 på längden och 68 på bredden, med en dekorativ miniärm på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0