Adventskalas.

Kombinerat med fira-Fias-födelsedags kalas.. :P Fick fina saker! Tre lotter, en blomma och ett basmönster på barnkläder av Tfans syster Marie. Te och en teburk av Tfans bror och lyxtvål och hemstickade tofflor av svärmor. Hon är bäst :)
 Vi fick god mat, naturligtvis. Potatis/ris, sås, stek eller köttbullar och en hel drös tillbehör. Aimée åt 5½ köttbulle (!!) och en fjärdedels potatis.. :P Sedan åt hon ordentligt med efterrätt ( Tfans kolapaj med tillhörande mixade bär och kesellaröra, lussekatt, glass, nån annan kaka med saffran i, ostkaka, sylt ovh grädde) Behöver jag nämna att det inte sparas på kalorierna i denna familj? :P Aimée åt dessutom en hel drös vindruvor på eftermiddagen.. :) Hon höll sig iaf borta från godisskålen :D

Dagen var bra, men jag blir så trött i hjärnan av alla ljud. Jag kan bli trött av Aimées ljud, även om hon är på gott humör. Men här är det fyra ungar till, åldern 3 månader till fem år, plus 9 vuxna, om man inte räknar Tfan och mig.... Det blir en väldig ljudnivå. Ska det då matas/nattas, bytas blöja, ses på barnprogram på högt ljud, diskuteras julfirande och umgås i 2½ rum och kök.. Det blir ganska mycket rökning en dag som denna.. :P

Höjdpunkten på dagen var iaf när vi lämnade Lenhovda på vägen till svärmor, när Aimée bestämde sig för att lämna sitt dåliga humör sedan tre timmar, bakom sig :) Sedan var det fullt ös, och glad tjej nästan hela eftermiddagen.

Jag blev störd på toaletten hos svärmor, och tänkte att det kanske var femåringen som var desperat. Öppnar dörren och får syn på Aimée som står och pekar på blöjbaken :D Bra att man vet var mamma är, och var man ska vara när man byter blöja :)

Nu ska jag glo på tv... Tlött :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0