Julafton!

Åh! Gårdagen var så himla bra! Allt var lugnt, det var kul, och lagom najs.. Bortsett från Aimées humör innan middagen, men det gick ju över när hon fick mat..

Vi hade planerat att införa en tradition från Tfans sida. Vi skulle smyga in hos Aimée, och lägga ett litet paket i hennes säng innan vi väckte henne.. Jovisst. För första gången på tyg tre veckor passar Aimée på att vakna innan oss, och inte är hon särskilt lycklig heller :P Så vi fick modifiera traditionen lite, och ta paketet i vår säng. Hon fick en lite postbil i trä, supersöt.. :)

I söndags kväll var Becky här på blixtvisit, lämnade en liten julklapp, fick en julklapp, drack glögg och tittade på när jag klädde granen. Väldigt engagerat! Det gick mest ut på att få upp kulorna där det inte redan fanns kulor.. :P

Aimée blev helt överförtjust i den klädda granen på julafton. För att förbereda henne lite, så hade vi tagit upp granen på eftermiddagen innan. Den var lite farlig redan då, utan glitter och grejor.. Men på julaftonsmorgon var hon helt förtrollad! Så fort frukosten hade hamnat i magen så skulle granen undersökas. Det som var mest spännande var att kulorna inte satt fast, utan man kunde "studsa" dem i granen.. Varje kula skulle studsa, boing boing... Hon knatade nog runt granen 30-40 minuter, samtidigt som hennes julklappar stod under den.. I år bestämde vi oss för en gräns vi fick handla för.. Och två julklappar på en gång var alldeles lagom. Hon fick 50 Brioklossar av Tfan och en ko man drar efter sig av mig..

Resten av dagen handlar ju om mat. Aimée åt 4-5 prinskorvar och hur mkt julgodis som helst. Hennes farmor och farfar Lasse kom förbi på kvällen, och då tryckte hon i sig fudge nått fruktansvärt. Farmor är inte sen att ge henne heller. Nu har hon börjat ta mer kontakt med andra utom Tfan och mig, vilket gör att folk gärna gör vad som helst för att hon ska skratta och vara glad,.. Som att ge bort julgodis till henne, kl 20:00 på julafton :) Men det gör inget, en gång om året! När de hade åkt hem så somnade hon som en klubbad säl! Efter att ha suttit hos båda en lång stund, inte helt vanligt kan jag avslöja. Så fort nån av dem nämnde att det var dags för dem att åka hem började Aimée- "Hejj-ååh! Hejj-ååh!!" Hon gick t.o.m med på att bli kramad av båda :D Hon börjar bli stor nu!!

Idag kommer mina föräldrar, min bror, moster med man kanske, mormor med morfar kanske.. En del folk blir det iaf. Det ska bli himla kul. Och ännu fler klappar, ännu mer mat :D De ska anlända vid ett-tiden, och innan dess ska det göras potatisgratäng, och bakas bröd.. Jag får nog ta och väcka de andra. Ska bara ut och röka först.

God jul på er! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0