Nämen, go´ kväll!

Nu har hela familjen ätit middag. Tidigare idag var vi ute i regnet och gick. Bort till loppisen, där vi hittade fräsiga skålar med urhällningsfunktion.. :P Och en ny adventsljusstake. Den Aimée hade på sitt rum har glappat en del, och när Tfan drog upp rullgardinen för nån dag sedan, så föll den i golvet.. :P

Vi var på ica med, men det är kanske inte så mkt att skryta med :) Ätit mellanmål har vi gjort med, inget ovanligt där heller. Pratade med mamma, de har maginfluensa.. Bleä.

Jag tog tag i mig själv och målade Aimées möbler idag igen. Har målat delar av dem vita förut i veckan, och nu målade jag delar av dem i svagt lila. Det ska nog bli himla fint, får se om det behövs ett lager till. Synd bara att Aimées rum är rött.. :P Och slitet. Innan hon blev till var det vårt sovrum, men när jag blev gravid insåg vi att vi inte skulle få plats i det rummet, med spjälsängen.. Dessutom hade vi, förutom sängen, bara varsin byrå där inne, och det var inte speciellt praktiskt. De flesta av våra kläder hängde på klädställningar i långgarderoben.. Varje gång man skulle klä på sig så fick man först frysa rumpan av sig för att få fram plaggen, och sedan frös man igen när man tog på sig kalla kläder.. Brrrr..
  Näe, nu är det bättre. I vårt nuvarande sovrum får vi plats med varsin garderob, varsin byrå, spjälsängen utan problem när den behövde stå där, och dessutom har vi vår gamla madrass ståendes mot en vägg.. :P lite mer plats, och inga kalla kläder. Allra helst hade jag velat ha andra garderober. De vi har nu är blå från Robinkollektionen på Ikea. Känns kanske inte så himla vuxet.. :P Men just då, när vi köpte dem, så hade vi dåligt med både pengar och klädförvaring.. :) Det duger för tillfället..

Två knasiga saker hände när vi var i Växjö igår. Först fick jag komplimang för vagnen.. Vår rosa Brio Racer! En tjej blev jätteintresserad, och undrade vilken modell det var, om den var ny, och hur mkt vi hade betalat för den.. :) Jag som inte fått nån komplimang för vagn sedan Bugaboo´n.. Jag saknar den.. :( Men Brion är bra, iaf här ute i skogen :) Hade jag bott mer centralt hade jag inte gjort mig av med buggan..
 Det andra som hände var ett möte. Kom ut ur en affär, glodde till höger för att inte springa in i nån med vagn och alltihop. Och såg rakt in i ögonen på en gammal skolkompis från Ryssby, där jag gick gymnasiet! Knas. Vi har inte träffast på... 5½ år. Men det var jättekul att träffa honom, och så mkt har hänt sedan dess. Han har en dotter nu, på 2½ år, helt annat jobb... Fick tråkiga nyheter med. En av eleverna vi gick med har gått bort i cancer.. En tjej, som mitt ex var ihop med efter mig, har dött efter en överdos... Det är alltid tragiskt när unga människor dör, men det är värre när det är jämnåriga, som man kännt och umgåtts med.. Samtidigt är jag ännu lyckligare över valen jag gjorde där. Jag valde att inte följa med strömmen, och till slut valde jag att sluta på Ryssby helt. Dels för att jag visste att jag kunde göra mig själv illa om jag inte lyssnade på min instinkt. Nu är jag tacksam för mina val.

Ikväll ska vi slappa. Lite film kanske. Nu är det skiftbyte på datorn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0