Pyssel idag med :)

Jupp! Jag har förberett för pepparkakshus-bygge :P Rörde ihop degen idag, speciell för pepparkakshus, den går inte att äta.. Eller, jo, men den kommer att vara stenhård, just för att det ska funka bättre för bygge. Köpte non-stop på ica med, det måste man ju ha! :D
 Har stekt biffar idag med. Började dagen med larm på mobilen. Tog mig kragen och steg upp "tidigt" *08:05*, och åt frukost och satte mig på motionscykeln. Det var skönt! Både att få det gjort, och att ha tagit mig tid. Dessutom känner jag mig piggare resten av dagen om jag har fått motionera och duscha innan dagen börjar :)

Nu på kvällen har jag tvättat ännu ett tyg, och ritat ut mönster till nästan alla julklappsplagg. Har bara vantar kvar, men det mönstret ska jag rita själv, så det tar jag senare. Än så länge finns tröja, muddbyxor och en klänning utritat och klippt i mönsterpapper. Imorgon hoppas jag hinna med att klippa ut alla mönsterdelar i tygerna, och kanske kunna fästa applikationerna och alvgrodanlappar. Vi får se hur det blir.

Pratade med mamsen idag, och de har nån konstigt halvflunsa. Ont i huvudet, halsen och svidigt i näsan, som dessutom kommer och går. Hoppas att de slipper det till jul, för de var sjuka förra julen, det kan räcka. Dessutom har ju Uffe sina ryggproblem med, en flunsa är onödigt. Förutom det vore det bra om mamsen kunde bli frisk till på tisdag, för då ska vi eventuellt åka och julhandla. Jag vet att det är tidigt, men jag handlar hellre nu än sista veckan innan julhelgen. No thank you! Trängas på Maxi med stressade pensionärer och trötta barnfamiljer är inte den starten på julen jag har hoppats på :) Även om jag själv hör till den sista kategorin, jag drar mitt strå till stacken genom att handla tidigt :D

Imon ska Aimée och jag kanske ut och gå med Lena och Nova. Fick sms i eftermiddags, det är bara en tid som fattas, så vi får se när det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0