Tillbaka!

Det har blivit alldeles för lite skrivit den senaste tiden! Datorn har fått flytta på sig, och ge plats för min symaskin. Jag har längtat efter att få sy hur länge som helst, och jag har inte fått det att fungera när jag har varit ensam med Aimée hela dagarna. Dessutom så har jag inte känt för att sätta mig på kvällen efter att Aimée somnat, för då har Tfan och jag haft två timmar ensamma, av sex timmar efter att han kommit hem från jobbet. Men nu, nu är han äntligen hemma igen, pappaledig till och med! Och jag började sy redan i lördags :)

 Egentligen började jag redan förra veckan. Medans Aimée satt förkyld och relativt lugn i sin matstol, ritade jag och klippte ur mönstret till en tröja. Igårkväll blev den färdig och hon har haft den på sig idag. Vi var inne i Växjö, och jag kunde inte låta bli att gå in på Bike4Fun, där jag köpte tröjan som blev hood till Aimée. Kvinnan som jobbar där blev lyrisk och undrade var jag hade hittat den?! Himla kul, hon tyckte att den var himla fin, och jag är inte helt missnöjd själv heller.. :P Det finns ett par detaljer som jag skulle gjort annorlunda, om jag hade vetat hur det skulle se ut när den blev färdig, men men... Man kan inte lyckas med allt. :P Bild kommer senare.

Som sagt, idag var vi i Växjö. Jag köpte ett par julklappar till. Fick faktiskt födelsedags-julklapps-peng från farmor och farfar i posten i morse, men jag hittade inget kul. Det blir nog tyg shoppat av de kronorna.. :P Kul för mig, kläder till Aimée :P När vi var färdiga i stan, åkte vi vidare till svärmor. Fikade, umgicks, åt middag och umgicks lite till. Aimée hade fullt ös hela dagen :) Dessutom har svärmors katt, som alltid brukar gå undan när det kommer folk, speciellt barn, fattat tycke för Aimée. Det är ömsesidigt. Är det inte Sara efter Aimée, så kommer Aimée efter Sara :P De ser himla roliga ut! Det verkar funka väldigt bra, försiktigt barn och försiktig katt :)

På vägen hem somnade Aimée i bilen, jag bytte på henne när vi kom hem och gav välling, sedan somnade hon som en stock. Svärmors man är här och håller Tfan sällskap vid tv:n. Det är ju landskamp idag!!! Herreguuuuud, får bara inte missaaaaa!!!!! :P Jag sitter vid datorn :)

Imon tror jag att det blir lugnt. Det ska väl gås nån promenad. Kanske man skulle umgås lite med Gustav? Om han är vaken, och inte fullt upptagen med nån inspelning :P Vi får se. Inredningsteknink i byn ska väl besökas med. Tfan ska måla köket. Själv har jag planer på att sy imonkväll. :)

*Lämnade ingen kommentar på din blogg men, Hannie! Du är stark! Man klarar mer än man tror, och du är ett bevis på det. Jag undrar om jag hade kunnat hålla ihop allt på samma vis utan att flytta hem till mamma, om jag hade råkat ut för samma saker. Du är inspiration och glädje, tänk om man hade bott i Gävle! :D*

Kommentarer
Postat av: Hannie

Men ÅH! TACK!!! :´D Vet inte vad jag ska skriva...men, vad roligt att höra! Ja fasen alltså! Ni får ta erat hus och flyga hit det med er i! Det låter väl lätt och bra? .D

2007-11-22 @ 23:22:20
URL: http://cedella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0