Fredagskväll!

Och det är lugnt. Väldigt lugnt.. :) Som resten av dagen, i stort sett. Aimée sov en stund på förmiddagen idag, eftersom hon bestämde sig för att vakna första gången vid tio i sex. Jag fick iaf äta flingorna i fred, och köpte mig en timme innan hon inte ville vara kvar i sängen.
 Resten av dagen har i stort sett gått åt till att göra inget alls. Aimée har varit grinig och sur, och inte ett dugg sugen på att göra nånting.. Utom att gnälla. :P Vi var ute i byn en runda, på loppisen. Hittade inget kul, men det är lika bra att gå dit varje vecka. Låter man bli så kan man ge sig fan på att det kommer in nått bra, och att det går åt med en gång. :P Det är ju på det viset jag lyckas hitta grejer på loppisen. Man måste ligga i och knata dit varje gång de har öppet och ögna igenom hyllorna. :)

15:45 kom Tfan hem idag, lite tidigare än vanligt. Men han jobbade ju extra igår, så det går väl jämt ut. Vi gick till ica för att handla "fredagsmys"... Som jag har läst i föräldratidningarna att det heter.. :P På hemvägen lämnade Aimée och Tfan av mig vid frisören. Så jag fick huvudet piffat, och blev nöjd! Så skönt att ha en bra frisör i byn, så att man slipper åka in till Växjö varje gång. Dessutom är det lättare om vi ska klippa oss båda, osså var det billigare än dit jag brukar gå. Najs!

Efter kvällsmaten slöade vi runt lite här hemma innan vi tog tag i städningen som desperat behövs göras.. :P Tfan dammsugade, för det hatar jag. Och dammsugarn hatar mig, det är ömsesidigt. :P Under tiden plockade jag ner sex maskiner tvätt från tvättlinan i källarn, och gjorde iordning skurgrejor. Skurade golven på nedervåningen, med en litenskrutt runt fötterna, i det nyaskurade naturligtvis.. :P Tfan klippte Aimées naglar med, sedan var det bad-och-duschstund. Och nu har Aimée sovit i drygt en halvtimme, vi sitter framför tv:n och är barnlediga :D

Morgondagen har vi inga planer för, utom städning på övervåningen. Så vi får väl se om det hittas på nått kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0