Minusgrader...

Termometern i köket visar -2,5. Då kan man räkna med att det är -4-5 ute på riktigt. Det är något knas med våra termometrar.. Känner mig inte så motiverad till att gå ut något idag, men jag blir väl så illa tvungen :P Aimée behöver rastas med jämna mellanrum, och vi måste till ica med. Som vanligt..

Gårdagen var väldigt lugn. Aimée och jag var bara ute en gång igår, en liten runda till ica. Det blev inget sytt igår heller, men jag var iaf  uppe i min systuga och röjde runt lite bland tygerna för att se vad jag hade.. Idag kanske?
 Pratade inte så mkt med mamsen heller igår. När jag ringde så stod hon i Moheda, på väg in till växjö och djursjukhuset. Hon skulle hämta Alfa *hennes ena hund*, för Alfa hade fått vara där över natten, efter att ha rivit upp ett sår på sidan.. Även äventyr i skogen kan ha sina konsekvenser..

Jag fixade middag igår iaf. Så duktig jag har blivit :P Det känns ändå bra att kunna göra någonting under dagen jag är hemma. Middag är väl i stort sett det enda jag gör om dagarna när jag är hemma med Aimée. Jo, jag går och handlar med, men det är allt. Det är ganska skönt faktiskt. Att kunna fokusera helt på Aimée och inte behöva fundera över tvätt och städning. Visst, jag diskar lite handdisk, tömmer och fyller diskmaskinen. Men det är inte så att jag sköter hela hushållet medans Tfan är på jobbet. Näe, jag är ju mammaledig. Inte städtant.. :D

Håller kylan i sig så kanske jag har en ursäkt att sätta på Aimée vinteroverallen?  :P

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hej! Nu har jag varit här som du ser... Här trasslar hunden omkring med sin strut. Det var inte roligt detta, sa hon.

Kram
mamma

2007-10-23 @ 09:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0