2årsdagen!

Idag fyller Aimée 2 år. Det firade hon redan inatt :P Kräkkalas deluxe :P
In i duschen två gånger, tredje gången räckte det att torka av och byta tröja. Stackars lilleskrutt! Så det blir inget kalas idag, vi får ta det senare i veckan istället.

Hon har iaf fått sina presenter! Började i tv-rummet, där leksakslådan från mormor och morfar stod. Hon la märke till den med en gång. Fin va den, tittade och kände och drog för andan :) Sedan in i matrummet där hon fick ett förkläde, som mest skulle provas, sedan en låda med kastruller och stekpanna. Det sista var väldigt populärt! Ut ur kartongen med en gång! :D
Till sist ut i köket, där det stod något under en filt. En köksbänk!! Med köksredskap i vasken, helt otroligt spännande! Pillade på kranen, och knapparna till spisen, öppnade ugnsluckan.. Senare la hon in sin ena docka i ugnen :P

Vi har varit på ica med, och stannade en vända i Bäckparken på vägen hem. Hade ju lovat Aimée att hon skulle få gunga på sin födelsedag :)

Magen verkar bättre. Inget mer kräk, har lyckats få i henne saft och nyponsoppa. Men yoggi eller smörgås är tydligen inte att tänka på... Hoppas att allt som skulle komma, kom inatt.

Idag är det tvdag. MotoGP, fotboll, fotboll igen... Aimée sover. Inte konstigt, det blev inte många timmar sömn inatt..

Kommentarer
Postat av: Hannie

ÅÅÅH! Gratta fintjejen en dag i efterskott från mig och Novan! En massa kramar! :DDD

2008-04-14 @ 18:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0