Äventyrsdag med mamsen!

Åh, va jag har saknat min mamma!! I sex veckor har hon och pappa varit utan telefon :P

Jag tog sovmorgon idag. Låg kvar i sängen till 07:30, steg upp och åt frukost i lugn och ro. Rökte och hämtade posten. Vid 08:00 väckte jag Aimée, satte på kläder och gjorde iordning frukost. När hon hade ätit ville hon bestämt rita, så jag tejpade (bjip som Aimée påstår att det heter), tejpade fast ett papper på bordet och passade på att plocka undan efter oss så länge. 08:40 kom mamsen in genom dörren.

Vi drack en kopp te innan Aimée och jag borstade tänderna och jag klädde på mig ordentligt. Ut till bilen, in med bilstol och iväg!! :D
Svängde förbi förrådet där mina städgrejor står, bara för att visa lite :)
I Älghult somnade Aimée i stolen. Vi åkte till Moheda, där mamma var på apoteket, medans vi andra sträckte på benen. Vidare till Alvesta, in på Ica där jag köpte blöjor och ett paket kakor som jag lovat Aimée i muta för att sitta i vagnen :P Inte hela paketet, men en kaka hade jag faktiskt lovat..
Vidare ner till en pizzeria för mat. Aimée mumsade i sig av hamburgare och pommes, lite av min pizza och cola med, och hon snyltade lite på mammas salladsdressing med :P När vi väl var klara där, och Aimée fått sin kaka, gick vi vidare till leksaksaffären Lilla Bus. Den affären är helt underbar! Massor med fina saker i en gammal lägenhet med trägolv och kakelugnar!! Dessutom har de kläder från VillerValla, massor av fina plagg.. Men jag höll i plånboken idag, motvilligt :)

När vi glott färdigt där, åkte vi vidare till Gemla. Där ligger Micki´s fabriksbutik, med försäljning av leksaker. Vi var helt ensamma i butiken och jag gick bara runt och försökte.. hålla mig till shoppinglistan :P Till slut fick jag ringa Tfan, så att han kunde säga åt mig att vi skulle ha det vi bestämt och inget annat :P Handlade till Aimées 2årsdag, och mamma fyllde på :D
Aimée förstod inte riktigt syftet med besöket i butiken, och när hon förstod att hon antagligen inte skulle få med sig något att leka med så fick hon småfnatt.. Sträckte sig efter det mesta hon kunde nå, allra helst böcker. Så hon fick en handdocka för 30kr :) Höll henne lycklig resten av dagen.

När vi var klara på Micki ringde jag till moster, som bor i Alvesta. Hon var hemma, så vi åkte dit och fikade lite. Iaf vi vuxna, Aimée fikade mycket och tryckte i sig tre bitar kladdkaka bara för att kraxa mi kaki!! innan hon tuggat ur sista biten :P

Sedan bar det vidare hemåt, Aimée somnade igen, hem kom vi. Gick och handlade, åt kvällsmat, bad, välling, läggdags, nu sitter jag här.

Saknar mamsen. Jag bor för långt bort :P

Kommentarer
Postat av: mamma

Usch ja, det är för långt! Jag saknar dig också. Men det var en jättefin dag vi hade!

2008-04-06 @ 19:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0