Up and running..

Jahupp, då funkar bloggen igen..

Det har inte hänt så mycket. Vädret är iofs super! Aimée och jag tar cykeln till och från dagis varje dag, vilket gör min arbetsdag något mer effektiv. Nu är jag på jobbet 08:05, istället för tio minuter senare. Men mest skillnad gör det innan jag ska hämta på dagis. Innan har jag suttit på dagis och väntat i 20 minuter, på att Aimée ska bli färdig. Tiden har nämligen inte räckt till att städa en trapp till och hinna till dagis i tid. Irriterande. Men nu funkar det bra :)

Förra veckan bled det knas med städningen. Först var det ju helgdag på måndagen, så jag skulle städa tisdag och onsdag istället. På onsdagen hann jag fyra trappor innan moppskaften gick sönder :P Så jag gick hem för dagen. I måndags skulle jag fortsätta städningen, men då hade min chef glömt att min mopp var sönder... Så det var bara att cykla hem och vara ledig istället.
 Satt vid symaskinen hela förmiddagen. Sydde på en klänning till Aimée, mönster från 70talet och tyg: påslakan lö 70tal :) Gröna och vita blommor :D Ska nog bli fint när det hela blir klart.

Idag har jag iaf städat som vanligt. Effektiva Fia hann med 10 trappor, så jag har 6 kvar till imon. Två av dem ska städas ordentligt, eftersom det var de som blev över förra veckan, när moppen gick och dog.

Knas från dagis idag. När jag kom och hämtade Aimée så berättade en ur personalen att de hade varit ute i skogen och tittat på spindlar. Problemet var bara att Aimée vägrar ha sin reflexväst på sig. Vi har ändå övat hemma. Så när jag tog på henne jacka och stövlar så sa jag till henne att vi fick öva på det. Frågade om hon kunde ha västen "Aaah" svarar hon och västen var på :P Personalen tappade hakan, vilket var lite kul :) Jag misstänker att hon passar på att protestera på dagis, eftersom det inte funkar hemma. Dessutom så är personalen lite rädda för att hon ska bli ledsen, och det tror jag att hon utnyttjar. Hon är ju inte dum :D

Mamsen ringde idag. De har inte haft telefon på fem veckor... Så fort de ringer Glocalnet så får de höra att Glocalnet ska höra av sig, men det händer inte så mycket. Mamma och jag brukar normalt prata en timme om dagen. Nu är det väldigt tyst här hemma :P Men! På fredag kommer mamsen hit, tidigt på morgonen, sedan åker vi en runda.. Så länge vi orkar :P Vi ska till Gemla och Mickis fabriksbutik, hem till moster kanske... Sedan märker vi vad som händer. Tfan säger att jag behöver umgås med min mamma.. Jag undrar om jag går här och gnäller :P Jag har en tendens till att älta.. Min mamma är likadan, så vi brukar göra det ihop. Så att alla andra slipper höra oss :D

Blahaaaa... Nu ska jag fnasa vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0