Dumma måndag!

Började dagen med stress. Aimée skulle lämnas till dagis 06:45, istället för 07:00 som vanligt. Eftersom jag skulle vidare till bussen och mödravården vid 07. Börjar med att hela morgonen blir sen, kommer iväg 06:48, hemifrån alltså. Halvvägs till dagis kommer jag på att jag glömt cykellåset hemma, sms:a cyklandes till Tfan, så att han tar med det när han går. Lämnade Aimée på två minuter, idag var hon på bra humör och ville verkligen gå på dagis :)
 Cyklade hemåt och mötte Tfan, fick mitt lås och cyklade till busshållplatsen. 06:58 var jag vid hållplatsen.. För att upptäcka att, ja det är vintertid, men den bussen jag skulle med börjar inte gå förrän onsdag, eftersom skolorna börjar då.. Arg som ett bi, ringer Tfan och gnäller.. :P Cyklar hem. Skickar ett sms till Lena, och förklarar läget. Hoppas på att hon kan köra mig. Men en kvart innan min tid hos BM har Lena inte hört av sig, så jag bokar av min tid på nätet..

Stickar lite framför OS, drack te. Upptäckte att det var ganska skönt att vara hemma ändå, eftersom näsan var täppt och halsen verkade ha gått en rond med diskborsten i natt.. Märkligt :P :) Pratade med mamma en stund, och under tiden ringde Lena på mobilen. Hon  hade glömt fonen hemma när hon lämnade Nova på dagis, gått hem och promenerat hunden och sedan gått på ett möte med dagischefen angående indelningen på dagis. Sedan hade hon fått syn på mitt sms och fått lite ångest :P

Cyklade bort till henne och ventilerade lite. Blev kvar till dagishämtningen. Trevligt med sällskap med jämna mellanrum :)

Aimée hade iaf haft roligt på dagis idag. Lite snorig och slö på eftermiddagen, så det blev mest film och rån idag.
När Tfan kom hem hade Aimée och jag redan ätit middag, ett steg på nya kvällsrutinen. Sedan knatade vi till ica, och naturligtvis började det ju regna på oss.. När vi kom hem fortsatte den nya kvällsrutinen med dusch/bad, sedan blöja och borsta håret. Sedan bytte vi då ut vällingen mot kvällsmat! Det gick bra, hon åt två tallrikar fil och två smörgåsar. Gosade lite med pappa innan hon och jag gick upp på hennes rum, och hon somnade på fem minuter. Härligt!! Vällingen har ju gjort att hon kissar väldigt mycket på nätterna, och det bådar inte så gott för nattorrheten. Så nu hoppas vi kunna ta bort även vällingen och nattblöjorna. Iaf tills det är dags för bebis att komma. Den dagliga toaletträningen har ju funkat iaf. Hon har inte blöja på dagarna alls nu. Duktig tjej ju.. :)

Helgen var mest jobbig. Aimée och jag var krassliga, Aimée dessutom på ett helvetiskt humör. På söndagen var vi på kalas för Tfans brorsbarn som fyllde 1 år. Tvillingarna växer snart om sin storasyster :)

Imon ska vi på ultraljudet igen. Ska bli skönt. Mamma kommer in till stan med och håller Aimée sällskap under tiden. Ska försöka hitta lite småprylar med. På onsdag har jag min nya tid hos BM, då ska alla bussar gå enligt tabellen, så då ska jag väl komma iväg :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0