Ultraljud.

I tisdags drog hela familjen in till Växjö för att gå på ultraljudet. Mamma kom in till stan för att hoppa in som barnvakt istället för Tfans mamma, som har sjukt ont i hela kroppen..
Vi fikade lite alla fyra, sedan gick Tfan och jag upp till UL, och mamma och Aimée stannade nere och fikade.. Och drog i sig lite godis :)

Ultraljudet gick bra. Bebis är precis lika livlig som Aimée var i magen, och allt såg bra ut. Blev framflyttad några dagar, från 17+6 till 18+3, nytt leveransdatum 17 januari. Så idag är jag 18+5. Gött! Snart halvvägs! :) Fick fyra fina bilder, och Aimée hade som vanligt inga problem att se vad det var på dem. "E bäsen dä!" Sötaste skrutten :) Åkte hem nån timme senare, och Aimée pladdrade konstant hela vägen hem, ca 80 minuter :P Snacka om tom i bollen :)

Igår var jag hos barnmorskan och lyssnade på bebis. Denna gången gav den sig till känna med en gång, starka fina ljud med lite sparkar osså. Slapp att bli stucken, bara väga. Har gått upp 5 kg så här långt. Det är ganska oki tycker jag. Det är ingen mening att gnälla. Förra graviditeten tyckte jag att det var jobbigt med det "kroppsliga förfallet". Denna gången känner jag mig stolt över magen. Det är kul att vara gravid.. Typ :P
 Hur som helst var bebis väldigt upprörd kvällen efter ul, och spann runt som en galning under min hand på magen. Jag som innan ul hade förnekat varenda liten buff, för jag ville inte bli besviken. Nu kände t.o.m Tfan bebisen genom magen. En kvällsunge, precis som storasyster..

Idag har Aimée varit på dagis. Jag ska strax dit och hämta henne, efter att jag har cyklat förbi Tfans jobb och lämnat plastpåsar. Imorse fick jag gå ifrån en gråtande Aimée. Hon hoppade i en vattenpöl på vägen in  på dagis. Och när hon kom in skulle hon ju visa för fröken hur hon hade gjort, och lyckas slå huvudet i en hatthylla... Tröstade lite, kram och puss. Det gick över, men så fort jag sa hej då fick hon frispel. :P Inte särskilt kul. Men jag tror att det har gått bra, annars hade de ju ringt efter mig..

Har hunnit sy färdigt Novas tvåårströja. Den ska få ett tryck med, sedan är den färdig för leverans :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0