Fler gravidkrämpor...

Puh! Gårdagen var full av pyssel och aktiviteter! Aimée och jag kom iväg till ljusträdständningen, och Tfan målade bebisrummet klart för en andra strykning. På kvällen klarade jag av dagens sista pyssel, som osså blev dagens misstag.
 När vi var på Ikea senast köpte jag två träramar som man ska spänna tyg på, som applikation. Förrförra veckan tog jag mig t.o.m samman och köpte det planerade tyget på Åhlens. Så igår skulle jag göra de där två tavlorna. Först, det enkla, skruva ihop ramarna. Gick ganska smärtfritt, lite joxigt bara. Sedan letade jag fram tyget och bestämde vilken bit av tyget som skulle bli tavla, med hjälp av Tfan. Rita ut konturerna, klippa, passa in rätt på ramen.. Sedan skulle det "bara" häftas fast på ramen... Med en antik häftapparat :P Det tog oss nog tjugo minuter att komma på varför det inte kom några häftklamrar när vi tryckte ner handtaget :P Men till slut löste vi det, och lyckades klamra fast tyget så att det blev riktigt snyggt!
Men, detta resulterade i att jag hade stått lätt framåtlutad i en dryg timme och det, ihop med stor gravidmage, resulterade i väldigt irriterade hemorojjder :P Fy fan. Gick och la mig strax efter 23:00, 00:30 gav jag upp och gick ner. Satte mig i tvsoffan, på två isbitar i en plastpåse, inlindade i en handduk.. Till slut blev det bedövingssalva med, och efter att ha kollat på klockan 01:50 däckade jag av trötthet i tvsoffan. Vaknade igen 06:40 när Tfan kom ner och skulle göra sig iordning för arbetsdagen. Gick upp och la mig i min säng, och fick sova till 08:45 när Aimée vaknade. Sedan dess har jag gjort så lite som möjligt. Jag häckar i soffan, skulle behöva handla men det är inte att tänka på. Ajje!

Aimée har accepterat läget, än så länge iaf. Just nu dansar hon till Tigers film :) Så snart jag blir färdig på bloggen så ska vi dela på ett päron. Det borde vara nu det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0