Hurtigt, två dagar i rad!

Jajemän! Dagen började i stort sett som igår, bortsett från att igår hade Tfan morgonen så jag fick sovmorgon. Idag fick jag stiga upp och byta en nattblöja full med bajs.. Nass!!
 Men efter en stund kom Tfan osså upp, och efter att alla ätit frukost och Aimée tittat på Toystory, cyklade vi till ica och handlade. Stannade hos Tfans bror och gjorde lite planer inför julfirandet. Efter ica stannade vi i Bäckparken, så att Aimée fick gunga och kana av sig en stund.

Hem igen, in och byta lite kläder, och ut i trädgården igen. Idag fick jag igång brasan helt själv, om man bortser från assistansen från tändvätskan :P Hade på en massa byggskräp som legat i garaget, bakom pelletsen. Tfan bar in en massa pelletssäckar till, innan det var fullt ös på brasan och vi fick sitta och titta på den en stund innan vi kunde grilla. Aimée fick en stor spade och en gammal teflonkastrull, som hon lekte med i potatislandet.. Lättroat barn :)

Efter att varit ute i nästan tre timmar, parkerade Aimée sig med nappen under en filt i någon timme, medans jag roade mig med julklappsstickning.. Snart klar med en :)

Fisk och potatismos till middag, tjurigt barn till efterrätt. Lite plock, mer stickning och en stund med bilspel på PS3. Sedan var det bad och duschtajm, kvällsmat för Aimée och sedan sängen. Nu sitter Tfan vid spelet och jag vid datorn. Ska ringa mamsen strax med.. Ska bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0