Julshopping avklarad!

Mina sista klappar är inköpta och det enda som fattas på julmatslistan är köttfärs och nötter, det går att köpa här hemma. Dessutom var nötterna helt jävla omöjliga att hitta på stormarknaden...

Vi började dagen med att cykla till bussen, och åka till Eke. Där blev vi upplockade Svärmor och hennes Lasse. Fortsatte in till stan, där Tfan och jag delade på oss för att Tfan hade nästan alla sina klappar kvar inklusive den till mig. Så han gick i ena delen av centrum och jag och Aimée i andra. Jag hann iofs inte gå nånstanns med Aimée innan farmor och farfar bestämde att de kunde ha med henne när de gick runt. Så jag fick en timme själv på stan, trevligt!
 Jag hann köpa strumpbyxor till Aimée. Har beställt julklänningen till henne, och den behövde kompleteras med strumpisar. Hittade en ram till julklappsbroderiet med. Var inne på Po.P men hittade inget speciellt. Var på Pirajja en vända med, men de har tydligen slutat sälja NovaStar.

Sedan kom jag till fasen som jag fasade inför *haaa haaaa*. In på InUnder för att köpa en amningsbh till.. Det var som vanligt ingen lätt grej.. Köpte en amningsbh i v.12-15 någonting, eftersom mina tuttar växer så fort jag plussat i stort sett. Men för ett tag sedan började den att skapa överrinningar, inte snyggt alls eller bekvämt för den delen.. Men eftersom jag vill ha båge i mina bh:ar så var det inte lätt. De hade ingen inne i 80G.. :P Men, jag fick prova en i 85F, och den funkade faktiskt. Nu har jag iaf någonting att byta med. Härligt.

Till slut hade jag skrapat ihop de sista klapparna, träffade Tfan och vi träffade svärmor, Lasse och Aimée i Linnégallerian. De hade dessutom träffat Tfans syster Marie, hennes man och deras dotter. Så vi gick och fikade, sedan tog vi över Aimée och gick en planlös timme på stan. Det slutade med en rulle grön sytråd, en vintermysse till bebis och en 30kr´s docka till Aimée.

Sedan åkte vi upp till stormarknaden och handlade mat. Hade sjukt med förvärkar under tiden, så jag var inte särskilt intressant att umgås med :P Aimée skötte sig jättebra hela dagen. Enda gångerna hon havererade i humöret var när hon var trött eller hungrig.
Efter mathandlandet satte vi oss utanför och fikade chokladboll tills svärmor och Lasse var klara. Sedan åkte vi hem till dem, och Aimée somnade två minuter efter att bilen hade startat. Hemma hos svärmor åt vi tacos och umgicks ett par timmar innan vi åkte hem.

Dagen var bra, om man bortser från förvärkarna, men de är jag ju van vid nu. Nu börjar de dock att bli kraftigare så jag blir tröttare efter en dags värkande :P

Fick brev från F-kassan igår! Jag slapp halva skulden de ville att jag skulle betala, precis som jag "begärde" i min överklagan! Gött!!! Det stod i brevet att "informationen till dig varit bristfällig", tro fan det! Tack joo! Lite märkligt är bara att de kan ta 5 månader på sig innan de hör av sig om att det blivit fel, och jag har till 12/1 att betala för mig.. Liiite knas, men så är det ju med F-kassan. Jag vann iaf!! Hahaaaaaa, suckers.. :P

Helt slut i kroppen idag. Hoppas på en liten adventsfika med Lena och Nova framåt dagen.. Aimée snorar.. Jag vill inte ha några förkylningar vid jul!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0