Två dagar i rad!

Tjo! :P Här rusar vi in i julstämingen! Fy fan, vilken huvudvärk man får :D

Iaf! Jag började dagen kvart i sex  på morgonen. Det kan verkligen inte vara hälsosamt att stiga upp så tidigt. Upp kom jag iaf, klädde på mig och sedan började morgonprojektet kallat Aimée :) Tio i sju lämnade jag henne på dagis, vid sju gick bussen till Lenhovda, och både Tfan och jag kom med :)
 Satt på MVC i knappt en timme innan vi fick komma in. Kissa i mugg och ta blodtryck. Slapp väga mig och bli stucken i fingrar eller arm. Sedan började det allmänna klämmandet :P Bebis var verkligen inte ett dugg fixerad, vilket inte förvånade mig ett dugg. Sånt ös som det är i den magen så! :) Hjärtljuden lät bra, och SFmåttet låg på 34, precis som Aimée i samma vecka, ännu en klump :) Inga kläder i storlek 50 här inte! Medans vi var där ringde min barnmorska till förlossningen och bokade in snittet. Halleluja! Nu har vi ett datum, ifall bebis inte kommer tidigt :)

Efter MVC kom mamsen och hämtade oss och vi åkte till Nybro. När vi kom fram fikade vi en stund, sedan röjde vi av stora delar av julklappslistan. Fyra av Tfans syskonbarn, bara två kvar nu :) Tfan hittade en klapp till Aimée med, och mamma handlade klapp till Aimée även hon, men från min syster. Jag handlade en body till bebis inne på Lindex, och mamma handlade en drös plagg med :) Tack mamsen! :D På ett nafs var vi klara nere i stan och kunde gå upp till Kvantum och julhandla. Fick med oss det mesta därifrån med. Stannade på Systemet på vägen hem. Tfan handlade Bacardi och jag fick alkoholfritt ciderpys till nyår :)

Vi hämtade Aimée på vägen hem. Packade upp, sedan kasade Tfan iväg för att jobba en stund på eftermiddagen. Nu på kvällen märkte jag att kanintröjan jag sydde för ett par veckor sedan, hade blivit nerfläckad på dagis och det gick inte bort i tvätten.. Jag blir galen!!! Vad ska jag sätta på henne?? Svart, brunt och camo? Jag blir knäpp! Jag förstår att personalen inte kan kolla varenda unge, hela tiden. Men varför kan de inte ha ordentliga förkläden på sig? Är det bara min unge som kommer hem med målarfärg, som inte går bort i tvätten, på axlarna?? Gah!

Nu har jag huvudvärk. G´natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0