Första arbetsdagen!

Gah! Gårdagen var helt full av ångest, lördagen med iofs, men inte så mycket som igår.. Det hela börjar med att jag messade Gustav i fredags, för att påminna honom om att jag behöver nyckeln till förrådet där alla städsaker står.. Inget svar på lördagen.
På söndagen vaknar jag med den briljanta idéen, att om jag hade haft nyckeln då så hade jag kunnat städa söndag istället för att sprida ut det på måndag-tisdag. Ringer Gustav vid 12:00, 15:00 och 18:00. Kommer direkt till mobilsvar. Så när jag springer min runda, flyttad från morgon till kväll på helger, så springer jag för bi hans hus. Inte ens en fönsterlampa är tänd. Han har alltså åkt till Stockholm, med städnyckeln.. Smart! :P Faaan, vad irriterande!!!!
 Det löste sig iaf. Imorse kom Ove förbi och hämtade Tfan och passade på att lämna extranyckeln då. Han var inte heller överlycklig. Vem gör så? Morr!!

Aimée kommer iaf upp på morgonen, jag med :P Lämnar henne på dagis och knatar bort till området jag ska städa. Det gick ganska bra. Hann med 10 eller 11 trappuppgångar på tre timmar. Har sex trappor kvar tills imorgon, plus byte av glödlamporna som är sönder, för det hann jag inte idag. Det var helt lugnt. Mötte en människa som jag höll upp dörren för, annars var det dött :P
 Men varföööööör!!?? Varför har folk dörrmattor utanför sina dörrar? Vet ni hur jävligt det är att städa då? En gör inget, men när 10-15 pers har sina dörrmattor på fel sida dörren, det blir en smula slitigt för ryggen kan jag avslöja. Det hade väl varit oki om det hade gått att fösa mattan åt sida, men neeej då, det är naturligtvis sånna med gummi under, som klistrar sig fast i golvet... Och rök inte i trappuppgången!!! Jag röker själv, och t.o.m jag tycker att det stinker röv i hela trappan..

Och jag som inte ens har städat de "skitigaste" trapporna än :P

Hann färdigt mina 10 trappor, gick bort till dagis och hämtade Aimée, som hade ätit majs och mjölk till middag. Hmmm... Hem, Aimée somnade som en stock, jag åt lite, pratade med Tfan på telefon och nu äter Aimée mellanmål..
Det är superväder ute, så fort Aimée har ätit ska vi gå en runda. Till ica iaf, sedan får vi se. Måste hitta på nån middag..

Jag tror bestämt att skrutten har hittat på en bajsblöja.. Najs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0