Fredagsförkylning.

Vi hade planer på att åka in till Växjö idag. Men igår kväll ville Aimée inte sova ordentligt, hon snörvlade och hade svårt att somna om. Dessutom hade vi storm, snö, regn och blåst. Så på morgonen var det snö överallt, blaskigt och eländigt, så vi stannade hemma. Vilket kanske inte var det bästa beslutet vi tagit, eftersom Tfan ska börja jobba den 6 februari, fick vi veta idag, och innan dess ska han ha klippt sig och shoppat jobbstrumpor :P Och helst ska vi gå på utställningen våra bröllopsfoton är med på..
Nu när Aimée går på dagis med så försvinner ju halva dagarna. Ska vi in till växjö så finns det två eller tre bussar att åka med. 08:25, alltså 25 minuter efter att Aimée börjat för dagen, men det går inte att komma hem förrän 13:25, alltså drygt 1½ timme efter att hon ska hämtas. Andra bussen in till Vxäjö går 11:30. Eftersom Aimée äter vid 11:15 på dagis, så måste hon hämtas tidigare för att hinna äta innan bussen går... Sista bussen går 15:00, inne i stan 16:25.. Tjoflöjt! :P

Jaja! Idag har vi iaf tagit det lugnt.  Vi har lämnat insamling, handlat, Aimée lekte lite i Bäckparken i det snöblandade ösregnet, men det verkade inte göra henne nånting :) Eftersom vi inte kom in till stan, så åt vi middag på pizzerian hemma istället för Napoli i Växjö. Gött!

Imon får kanske min mamma en ny bil. Ovanligt va? :P Denna gången blir det iaf en nyare bil, så nu kanske hon slipper att besöka verksta´n varje månad.
Mamma -"Den här har air condition!"
Jag -" Jaha?" *jag som i min enfalld trodde att bilar brukar ha det :P*
Mamma igen -"Ja! Som fungerar!" :D
Dessutom var den de har reserverat i silvermetallic. Låter det oväsentligt? Hon ville egentligen ha en svart, för att svarta bilar är fina, men på svart syns skiten mer :P Och bor man på landet, med grusvägar man inte kommer undan, så är det avgörande med en färg som gör smutsen så osynlig som möjligt.. Dessutom borde denna bilen ha hel vindruta, så om man sitter i passagerarsätet kanske man slipper att bli blöt i fortsättningen :P 
Mina föräldrar är underbara :D

 

Kommentarer
Postat av: weronica

ha en bra kväll! :)

2008-02-01 @ 20:43:52
URL: http://hedvaalls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0