Inspiration på hög nivå..

Igår. Jobbade tre timmar. Hämta dagis. Åt mellanmål. Hämtades av mamsen. Åkte och handlade i Nybro. Kom ihåg allt på listan, plus panten! Glömde dock pantkvitton och rabattkuponger när jag skulle betala. Typisch!
 Åkte hemåt, plockade upp Tfan på vägen. Hem. Värmde rester. Åt, duschade, glodde på tv. Säng 22:00.

Idag. Jobbat 2½ timme, skitigaste trappuppgångarna var bättre denna veckan. Mördade sveriges största spindel, yuck! Regn, på min städvagn, jacka och cigg. Satte i fem nya glödlampor, hade bara två trasiga med mig tillbaka till förrådet. Mystiskt med glödlampor som hoppar ur lamporna och återvinner sig själva :P Kastade garnen i tvättmaskinen. Plockade ihop städhög till lägenhetsstädning. Dammsugare, garn, garnhandtag, fönsterputs, fönsterskrapa, rengöringsmedel, trasa x2, liten bunke, större hink. Plus soppåse och tidningar som jag ska ta med själv. 
Stannade hos Tfans bror och hans familj på te innan jag gick hem. Hann inte gå hem efteråt, utan gick direkt till dagis. Hela eftermiddagen gick åt till att övertyga trött Skrutt om att man inte dör av att sova lite :P  Sedan gick vi och mötte Tfan på väg hem från jobbet, och handlade på vägen. Blev regnade på. 

Knasig detalj om dagen. I sista huset är det tre trappuppgångar. När jag höll på med mittuppgången kom det fram en man och undrade om han fick ta en glödlampa ur min städvagn. Jag sa att jag tyvärr inte kan ge bort glödlampor. Mannen svarade att han frågade iaf. Jättebra, svarar jag, men jag kan fortfarande inte ge bort några lampor, tyvärr. Även om jag kan tänka mig att det skulle göra mig populär. Iaf bland de boende :P
Iaf. Jag avslutar den trappan, går vidare till sista uppgången, städar den. Sedan går jag en runda i korridoren under de tre ingångarna, för att kolla hur många lampor som behöver bytas. Där märker jag att i mittengångens övergång från trapp till källare, fattas det två glödlampor. I en lampa som det satt fungerande lampor i när jag städade där, för högst 30 minuter sedan.. :P Lalalaaaaa!! Hur mycket kan en glödlampa kosta??  

Imon ska jag städa en lägenhet i Älghult. Jag vet bara att Ove ska köra dit grejorna på morgonen. Om jag ska åka buss, eller bli skjutsad, eller hur jag ska få nyckeln, har jag inte en aning om.. Det löser sig nog :P
 På torsdag ska jag städa lägenhet hemma i byn, men då jobbar Tfan bara några timmar på förmiddagen, så Aimée behöver inte vara extra på dagis. Gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0