Nyttigt värre.

Hela veckan har varit dagisprotest :P Igår satt hon i vagnen när vi skulle hämta henne, för när de gick ut sprang hon bara bort till grinden och ropade efter mamma. Men på morgonen var iaf lite sammarbetsvillig. Det var fortfarande "ko!" *sko*, "mamma!!" och tecken för jacka, mössa och vantar. Men när vi föreslog att hon skulle leka med Lina så ville hon iaf det. Under gårdagen hade hon lekt ganska bra, men kommit på sig själv med att ha kul, och blivit arg som i protest. Imorse var det liiite, liite bättre. Hon var fortfarande arg för att hon skulle till dagis, sko, overall och mössa skulle faktiskt på igen. Men hon gick själv in på dagis för att leka, arg naturligtvis, men iaf. Hon tystnade innan jag gick. För se hur det gick resten av förmiddagen, ska hämta om en timme.

Sedan i måndags har jag sprungit en runda på förmiddagen. Skönt! Särskilt nu, när det strular med dagis. Jag kan inte sitta hemma framför dator/tv och plåga mig själv med att fundera på hur hon har det. Då funderar jag hellre springandes, man blir av med energi, får frisk luft *och blåsor under fötterna*, men framför allt håller jag mig sysselsatt. Att vågen dessutom redan visar att det går och rätt håll, är en stor bonus.

I tisdags var vi inne i Växjö en runda. Var på muséet och tittade på utställningen där två av våra bröllopsbilder är med. Mysko att se sig själv i sånna sammanhang :) Handlade lite, jag lyckades hitta nya joggingskor på rea, vilket verkligen behövdes! De nya är så bra att jag inte ens känner blåsan i hålfoten.. När jag springer iaf.. :P
 Tfan passade på att klippa sig och köpa jobbstrumpor.. Inget shoppat till Aimée faktiskt, helt otroligt :P

Tfan är dassig, mår illa och är allmänt seg. Jag har sovit typ 4 timmar inatt, så jag känner mig inte heller helt hundra. Men men, idag är det inget som behöver göras. Imon ska Tfan jobba på eftermiddagen, hoppas att han mår bättre då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0