Töddilökåjj..

..betyder ju chokladlåda :) Vi har en låda som innehåller småsaker som används vid bakning. Just nu innehåller det blockchoklad, polkagrisar, nonstop och kakao... Magisk låda tydligen :)

Idag har det varit som vanligt. Kom äntligen ut och springa. Skulle sprungit igår kväll med, men det var stormvarning här, så det kändes lite olämpligt :)
Vi var borta hos Tfans bror och hans familj för att komma fram till lite detaljer om nästa helg. Då ska Tfan och Anna firas, hemma hos oss. Så vi skulle försöka komma överrens om vad vi skulle bjuda på, och vem skulle göra vad. Tfan passade på att bjuda på sina chokladmuffins, men han hade räknat fel, så vi fick med oss en för lite :P Jag gjorde mig frivillig till att stå över. Åt en muffins hemma istället :)

Idag tog jag mig för de där eländiga brallorna till Aimée. De blev helt sjukt stora i första försöket, så idag klippte jag ut det nya mönstret och klippte ut tyget efter det. Fick hjälp av Aimée med, så det blev inte mer gjort idag :P
Under tiden jag grejade med brallorna, kom det ett helt handbollslag *gissar vi* gåendes utanför vårt hus. Aimée kutade ut i tv-rummet, klättrade upp i soffan, vidare upp i soffan och fönstret, drog upp persiennen..
-"Hej, hej!!!"
Det var många pojkar som hade roligt åt henne. Sedan vände de i slutet på stigen och gick samma väg tillbaka, och där stod Aimée fortfarande :) Hon fick många vinkar och leenden..

Imon ska jag jobba *nähä?!*. Trappstädning är det som gäller. Ska försöka hinna med att byta några glödlampor med, innan jag hämtar på dagis. Efter dagishämtningen kommer mamsen och hämtar oss. Vi ska vidare till Nybro för att handla inför kalaset nästa helg.
Förutom trappstädningen på måndag, så har jag resten av trapporna på tisdag, och två lägenheter denna veckan. Frågan är bara hur det ligger till med de där lägenheterna, för jag har för mig att en av dem skulle vara städad i början av veckan, men att det liksom försvann i tumultet över den lägenhet som fick panikstädas i torsdags.. I värsta fall får jag städa en på måndag eller tisdagkväll. Helst tisdag, för det känns lite mycket att städa, åka och handla och städa igen... Största joxet är att Ove, min arbetsgivare/chaufför, åker iväg för att skida Vasaloppet på torsdag. Det är han som ser till att alla grejor finns där de ska vara... Blah! Jag tänker för mycket! Låter jag bara bli att tänka så löser det sig.. :)

Nu ska jag sluta tänka, och ta mig en muffins :)

Kommentarer
Postat av: Hannie

Hahaha! Jag läste först ordgissarinlägget och klurade som FAN för att komma på vad det betydde men hade verkligen ingen aning och strax efter läste jag svaret och ... då hajade jag varför jag inte kom på det, hahaha! :DDD Sötunge!

2008-02-25 @ 11:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0