Andra inskolningstimmen.

Det gick ganska bra idag med. Om man bortser från att strömmen gick mitt i inskolningen. :P Så blev alla barn plötsligt mammiga och pappiga :) Men Aimée gick med sin fröken in på "pippi-mattan" och hade fruktstund. Vi andra hade te-stund i rummet intill. Hon åt t.o.m banan, vilket hon aldrig vill ha hemma. Tänk vad det kan ändra sig :D

När vi kom hem var strömmen fortfarande borta, ringde bort till Tfans bror, de hade ström. Så vi gick bort dit för att hämta lite hett vatten. Gick förbi ica med, och sedan hem. När vi kom hem hade strömmen kommit tillbaka, så vi har druckit lite te och Aimée har ätit smörgås.

Letar efter en sömnadsbok från 70talet. Hittade flera på Tradera för ett tag sedan. Jag la bud med, men när boken kom upp i 350kr så tyckte jag det kändes mycket.. Nu finns det en ute, den går ut på torsdag. Igår var den uppe på 460kr, och den som gick ut i helgen kom upp i 770kr!!! Det är helt sjukt! Och jag blir så irriterad för att jag inte försökte få den första jag hittade, nu när priset tycdligen har stigit. Faaaaaan!!!!!! Kan inte hitta den nån annanstanns heller, surfade efter den i flera timmar igår. Den finns helt enkelt inte. Bajs. Den kommer in på växjös bibliotek 1:e februari, men då ska man hinna in och låna den.. Vill ju ha den. Morr!!

A buhu!.. :P Idag ska vi ha kyckling till middag. Nu ska jag kolla Aimée, hon har bara trosor på sig, så det kanske kan vara dags för pottan...

Kommentarer
Postat av: Hannie

Bloggsvar: Aw, tack gumman! En nätkram går alldeles utmärkt det med, jag förstår att du har lite tight med tid att åka hela vägen upp ^^ Men ja, jag förstår verkligen inte hur fasen allt bara kan gå fel precis HELA tiden :( Kraaaaaaaam tillbaka!

2008-01-15 @ 20:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0