Hahaaaaa!!

Jag vann!! Boken jag sörjt den senaste veckan, blev min :D Dyr, iofs, inte 770kr, men iaf. Det känns iaf som en investering. Många bra mönster som jag sett andra sybloggare använda. Hahaaaa! Detta gjorde min dag :D

Vi har varit på sista inskolningen för veckan idag. Det var lite grinigt, men inte värre än att hon gick med in till de andra barnen när vi ledde henne dit. Ute var det inga som helst problem. Med tanke på att vi inte har haft barnvakt under tid hon varit vaken, sedan hon var typ 4 månader, så går det väldigt bra :) Dessutom har hon blivit otroligt kelig och kramig sedan vi började med inskolningen, och det är ju alltid trevligt. Jag vet inte hur många pussar och kramar jag har fått idag :P Med jämna mellanrum kommer hon springandes "Kaam, kaam!", med armarna sträckta mot mig :) Sötnöt.

Vi var på BVC och kollade utslagen på ryggen, men det var, som vi trodde, bara vintertorrhet. Ska prova nån annan lotion och se om det funkar bättre. Vi passade på att väga henne med, och nu är hon uppe på 13,5kg. Monsterklumpen :)

På eftermiddagen fick jag sms från en promenadsugen Lena, så jag gick en runda med henne och hennes hund Molly. Barnfri promenad dessutom, det händer inte ofta :P

Imon ska iaf Tfan in till Växjö eller Lenhovda, för att skriva in sig på arbetsförmedlingen. Halleluja. Får se om vi andra osså följer med. Det lutar väl åt det. Vi behöver handla födelsedagspresent med.. Får se hur det blir. Är ganska sugen på sovmorgon :) Men risken är ju att det inte blir sovmorgon iaf, hon vaknar troligtvis av Tfan när han stiger upp..

Jaja.. Nu ska jag nog äta apelsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0