Ikea och snöblask.

Äntligen kom vi iväg till Ikea. Aimée hade sovmorgon, medans svärmor och hennes man, som skulle köra, inte hade sovmorgon, så vi var rpecis färdiga med frukosten när de körde från Älghult 10 minuter från A-mo.. :P SÅ det kan bli. Vi hade precis plöjt igenom frukosten när Tfan fick sms om att de var på väg. Vi var nästan klara när de kom.

Iväg kom vi iaf. Passade på att messa Becky när vi kom fram med. Det gäller att passa på de få gånger vi är i Kalmar. Hon kom stormandes in på ikea, festklädd från midjan och uppåt, joggingbrallor på nederdelen. :P Det var tydligen fest i Linköping.. Att folk orkar! Jag känner med en gång en större längtan efter en film och en bekvämt ställning i soffan. En ställning som gör att jag kan sitta precis så i 3 timmar, utan att ha trasiga knän efteråt.. :P

Aimée skötte sig bra på ikea, och vi fick med oss nästan allt. Tfan blev krockad på av en man som gick och stirrade ner i sin kundvagn på det värsta "flaskhals"-stället på ikea. Tfan kunde inte göra mer än stanna, det gjorde inte mannen :P Knas. Hoppas han är mer uppmärksam i trafiken.
Tfan fick lämna tillbaka sin resårbotten med, och fick tillgodokvitto. I Kalmar ligger hämta-själv-lagret precis innan kassorna, där det osså står kundvagnar till stora grejor. Synd bara att igår var de vagnarna slut. Aimée knatade runt själv, efter att ha suttit ner sedan vi åkte hemifrån. Så när vi väl hittade en resårbotten fick Tfan bära ena änden, medans jag bar den främre änden, sköt på den vanliga kundvagnen och båda försökte hålla reda på Aimée :P Happy birthday!!! :P
Men det gick bra till slut. Det kändes mest knasigt :P

På vägen hem stannade vi i Nybro för att handla lite grann. Det blåste hemskt, och regnade eländigt kallt. Ännu närmare hemma kom det snö.. Najs..

Idag har vi fått sovmorgon. Aimée och jag äter frukost nu.:) Najs, när man vet att imorgon är det 06:45 som gäller. Halleluja! Får se om vi kan klämma in nån lite promenad idag kanske..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0