Kalasdag.

Efter en natt med dålig sömn, kändes det lagom lockande att stiga upp och baka kaka :P Det fortsatte blåsa under natten, och Aimée uppskattade inte ljuden som dyker upp i vårat hus då. Det kan jag förstå. Det viner, knakar och knäpper överallt. Men vi kom upp vid nio iaf. Åt frukost, och sedan var kakbaket igång. Som vanligt, så ville pannan inte sammarbeta idag, så det var ett evigt spring i källarn hela förmiddagen. Tfan ställde in det på el innan vi åkte, så att det iaf skulle vara varmt när vi kommer hem. Lite störigt, eftersom man får betala eländet när elräkningen kommer. När man ändå har pellets hemma lixom..

Vi kom iväg till kalaset iaf. Det tog 20 minuter att gå till bussen idag, en promenad som normalt tar 7 minuter :P Aimée fick gå själv, eftersom vi skulle ha med småkakor, vanlig kaka, ingredienser till kolasås, Aimées kasse och bilstol. Det kändes lite onödigt att ta med vagn, bara för att använda den på promenaden till bussen :P
 Aimée var på gott humör idag, bortsett från matvägran. Vi blev en smula förvånade, hon som alltid äter hur mycket som helst. Förklaringen kom i två bajsblöjor, varav den ena var.. hemsk.. :P Så antagligen kände hon sig lite knasig i magen. Men annars var humöret gott. Hon fick en ny julklapp av farmor och farfar Lasse med. En docka med napp, nappflaska och extra kläder. Den blev uppskattad :) I med nappen, med en gång :D

På hemvägen somnade hon som en stock efter knappt fem minuter. Hängde med huvudet i stolen hela vägen hem, och jag glömde naturligtvis att ta av henne mössan så hon var genomsvett när vi kom hem. I med välling, på med pyjamas, och nu sover hon.

Imon är det inskolning igen. Imon ska hon börja tidigare, så vi ska vara där 08:30, sedan ska vi gå hem 11:00. Samma tider på tisdag, sedan är det 08:30-11:45 som gäller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0