Mera tyg!!!!

Fia lycklig!! :D
Bland alla pysselbloggar jag läser har det varit glädjetjut den senaste veckan. En av tjejerna som skriver har knåpat ihop en retrotyg som tryckts upp. Orange bakgrund med bruna konturer av kaniner. Det är så himla mysigt, och jag har bannat mig själv för att jag inte tog mig i kragen och beställde när hon gjorde beställningen av tyget från början.. Men i onsdags tog jag mig i kragen, mejlade henne och frågade om det fanns nått tyg kvar, och om det fanns nån chans till möjlighet att man kunde få köpa lite... :) Fick svar idag. Det fanns tyg kvar, och hon ska skicka en faktura i helgen. Sedan får jag tyget skickat till mig när pengarna har kommit fram till henne..

Jag kan knappt vänta!! :D Inte för att jag saknar tyg på nått vis, men.. Det är alltid roligt med tyg, liksom.. :)

image13

Så här ser tyget ut, bilden föreställer en filt som en tjej har sytt av samma tyg.

Bortsett från lyckan över tyget, så har dagen varit ungefär som vanligt. Vi har varit på ica, Tfan har frostat av frysen, Aimée har slagit huvudet i gaveln på vår säng, vi har sorterat tvätt, bytt sängkläder, pratat med mamsen, Aimée har lekt ute i snön och vi har varit på pizzerian och ätit kvällsmat.

Just nu ligger Aimée i sin säng och sjunger "pappaaaaa.pappaaaaaaa. Pappa? PAPPA!!....pappaaa?" :D Jag la henne för att sova vid 20:00, men idag verkar hon inte fatta vinken :P Det är svårt att sura över det med, när både Tfan och jag sitter och flinar åt henne i soffan.. Det är ju tydligt vem hon vill ha hjälp av iaf.. :D

Ikväll väntar snacks och film är det meningen... Om Aimée nånsinn somnar i från sitt "pappaaaaaaaa....." :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0