Nytt år, ny snö, samma blöjor.

Igår var det nyårsafton (Nähä!), och efter mycket velandes kom vi faktiskt iväg till Gustav. Vi träffade honom strax innan jul, och då sa han att vi gärna fick komma. Men natten till igår låg Aimée vaken en massa på natten, eftersom hon hade ätit apelsin, vilket hon tydligen inte tål... Så Tfan kände sig inte särskilt sugen på att gå nånstanns, medans jag kände att jag var i behov av att träffa folk. Det fick bli en kompromiss, vi bestämde oss för att gå dit, när vi fått ett sms med "välkomna på tiramisu och bubbel i näsan", och att vi skulle gå hem så fort Aimée verkade tröttna.. 
 Hela kvällen var mysig, vi var bara fem personer med Aimée, och allt var lugnt. Det kändes bara som en trevlig kväll och inte som Ooooooo, NYÅRSAFTON!!!!! :P
Aimée höll låda, åt fyra bullar i rasande fart, dansade som en galning och pratade med Gustav och Anna-Karin. Till slut blev klockan tolv, och vi byllsade på oss, gick ut på balkongen och tittade på fyrverkerierna. Bästa platsen i byn! Vi såg nästan hela byn från balkongen, och alla andras raketer :) Aimée var helt förundrad och bara såg sig omkring efter alla ljussken... Tills hon somnade.. :P I Tfans famn, mitt i värsta raketbraken, somnar ungen som ingenting.. :P :) Hon sov vidare på soffan, och vi satt kvar till 04:00 :P Det blev verkligen senare än vi hade planerat! Men allt gick smidigt, Aimée slank medgörligt ner i overallen, hem och ner i pyjamasen. I med vällingen och ner i spjälsängen, och hon sov till 11:00 idag. Då väckte Tfan henne :)

Så idag har vi bara tagit det lugnt. Aimée har varit på ganska bra humör, vi andra två har varit ganska sega, men det kunde man ju tänka sig :P Det har snöat nästan hela dagen, och det började redan igår morse.
Det enda joxet idag var att Aimée sov middag idag i 1½ timme!! Hon brukar inte sova middag alls, och när hon gör det så handlar det mer om 30 minuter, möjligtvis en timme.. Så nu vill hon inte sova. Men ja, vi visste ju att gårdagen skulle komma tillbaka och bita oss i rumpan, så det är knappast några förvånade miner här hemma :)

Gott nytt år på er!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0