Tredje inskolningsdagen.

Idag gick allt mycket smidigare.. Inte för att det var osmidigt dagarna innan :P
 Aimée började dagen med ett ruttet humör, jag somnade inte förrän 02 inatt så jag var inte heller super imorse. Tfan och jag fick i stort sett knöla ner henne i ytterkläderna och knata bort till dagis. När vi kommer dit är ungen som förbytt! Superglad och allt är roligt :P Dessutom blev vi föräldrar tillsagda att vi skulle vara extra tråkiga idag, så vi satt i matrummet och glodde mellan 09:00-10:10. Under den tiden var Aimée ute hos oss tre gånger, men det var inga problem att leda henne tillbaka till gruppen. Sedan fick vi klä på henne, osså var hon och de andra på inskolningen ute och lekte med de andra barnen. 10:45 var Aimée där på övertid, så vi började övertalningen på att gå hemåt.. Gallskrik och elände var dagens melodi :P Men det gör inget, hon trivs ju, hon tycker att det är kul att vara där. Hon brydde sig inte om att vi var med ute, utan hon satt med några andra barn och en fröken i sandlådan och grejade. Jättebra!

Sedan dess har vi varit på ica. Jag cyklade dit en extra gång, eftersom vi fick ändra middagsplanerna när grejerna vi behövde inte fanns.. Så då glömde vi naturligvis två ingredienser till den nya middagen.. :P Jag har pratat lite med mamsen.. Sedan har det varit lugnt. Jag har varit sjukt trött, men det är bara för nattens brist på sömn.

Imon är det sista inskolningen för denna veckan. På fredag har Alstermoskolan studiedag, så alla barn är lediga. Det blir 09:00-10:30 imon med, precis som idag. Vid 13:00 ska vi till BVC med Aimée. Hon har torra utslag på ryggen som inte vill försvinna. Trots Miniderm och babyolja. Får se om Marie har någon lösning.

Blah! Smörgås snart. Och te. Och apelsin....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0