umgåsdagar

Tjotjo..

Igår hade Tfan och jag semesteravslutning på "vårt" jobb. Chefen bjöd på middag i Hyttan på Målerås Glasbruk, och som tack för allt arbete fick vi välja varsitt smycke i butiken. Tfan valde ett kristallhänge med hällristning och jag ett silverhänge med utstansad humla. Bilder kommer i bilddagboken :)
Efter maten cyklade alla ner till fotbollplanen för att kolla på den obligatoriska matchen mellan Målerås Mekaniska och Glasbruket. Tfan och chefen var inhyrda för glasbruket, eftersom chefen är ihop med en av döttrarna till ägaren :) Tfan gjorde ett mål, medans chefen släppta in ett :P Glasbruket vann i vanlig ordning, med 3,4-1.. 9-1 säger Tfan :P Jag var barnvakt, i hettan, så jag var inte fullt uppmärksam.. :) Där hade jag dessutom en ursäkt att slippa spela själv, ihop med bulan på magen :)

Efter fotbollen cyklade  vi hem till chefen och kollade runt i deras nyrenoverade villa. Aimée och Sixten hoppade på studsmattan i typ trekvart. Jättepraktiskt med säkerhetsnät! Stäng om ungen så vet du var den är! :P ;D Roligt hade de iaf. Aimée var alldeles svettig när vi tvingade ut ungarna därifrån. Semesterfesten fortsatte i södraparken, men vi cyklade en mil i nedförsbacke hela vägen hem.. Aimée somnade med hjälmen mot min rygg :)

Idag släpade Lena upp mig ur sängen via sms.  Hon var uttråkad på sin bakfulla sambo och tyckte att vi kunde åka på auktion, trekvart senare :) Aimée hade precis vaknat med bajsblöja, så vi var på väg. Lena hade stannat vid ica på vägen hem till oss, för att ta ut pengar. Men här kan man tydligen inte ta ut pengar när man vill. Jättebra i en kommun med en uttagsautomat. Jämte Systemet i Åseda.. :P Iaf så hade Tfan en lapp i plånboken som jag fick låna. Vi kasade iväg, var där skittidigt, fick vänta i två timmar innan utropandet började. Lena hittade en utdragssäng till Nova, som jag gärna hade köpt själv, men Aimée har ju sin fina soffa :) Lena hade fått sängen för en hundring ifall det inte hade varit för två tyska kvinnor som trissade upp priset utan att veta vad de bjöd på.. Lena fick iaf sängen för 360kr till slut, fick låna av mig. Sedan skulle vi ha hem den, så vi åkte hem och lämnade flickorna hos diverse pappor, kasade fram och tillbaka till auktioner två gånger till, för att få med oss hela sängen :) Det var kul iaf.

Var hemma en timme, cyklade och handlade. Sedan kom Lena och Nova igen, och vi åkte till stranden i regnet. Det lugnade sig när vi kom fram, så flickorna fick ett par timmar i sanden iaf. Najs.

Puh! Nu ska jag mejla chefen med förra månadens timmar.. Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0