Läkarbesök..

Jodå, jag kom iväg till stan och läkarbesöket. Ringde mamma på förmiddagen med, och hon skulle ändå in hon med så vi bestämde att vi skulle träffas och äta innan jag skulle till lasarettet.
Sallad fick det bli. På pizzerian träffade vi en man som är/var kompis med Uffe när han och mamma träffades i Tingsryd, för typ.. 22 år sedan.. Han frågade mamma om hon fortfarade "har kvar Uffe".. Haha! Har kvar.. Mysko uttryck, men som mamma sa, det är inte många av alla de som blev ihop då, som fortfarande lever ihop... Kul att se honom iaf, och jag kände igenom honom med en gång! Jag har onödigt bra komihåg :)

Jag kom iväg till läkaren med. Det visade sig att jag inte alls har en vårta på min lilltå, som läkaren här hemma trodde. Det är en godartad tumör, som har suttit där i tre år.. På det viset kom läkaren och jag in på min familj. När han undrade hur länge jagf haft tumören så berättade jag att precis innan jag blev gravid med Aimée, så hade jag en prick stor som ett knappnålshuvud på lilltån. Varpå han svarar att jag är alldeles för ung för att ha barn! Eh, näe? Jag ska väl fylla 25, om jag inte minns helt fel? Sedan följde 20 frågor om min utbildning, om den var avsluytad, om jag jobbade och om jag var gift. Men suck! Vad har det med min tå att göra då???
 Iaf slutade det med att läkaren frös tumören, och jag fick gå och köpa mig ett par flipflops, eftersom tån svullnade av behandlingen.. Egentligen brukar man bedöva och skära bort tumören, men just nu var det ingen bra idé, och enligt läkaren skulle det inte vara någon fara att låta den sitta kvar ett tag.

I övrigt hände det inte så mycket under dagen. Jag hittade Lena inne på Lindex, och gick med henne en stund tills jag skulle till bussen... Imon ska vi in till stan hela familjen. Får se om vi hittar något fint.


Nu, bilddagboken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0