Blahaa..

Jobbade igår.  Gick bra, fram tills jag hade två trappor kvar. Då gick moppskaftet av :P Eller, skaftet lossnade från plattan som man trär fast garnet på. Gick tillbaka till förrådet och letade efter extra mopp, men det fanns ingen. Så jag fick ringa chefen, som bestämde att jag fick avsluta för dagen, sedan skulle han låna mopp av den andra tjejen som städar. Men sedan visade det sig att hon skulle jobba idag på förmiddagen, när han hade tänkt att jag skulle avsluta, så då skulle moppen inte finnas tillgänglig förrän efter 12, och då har jag Aimée hemma och imon är vi inte hemma. Så! De två trapporna får vänta till nästa vecka, börjar med dem istället.

Annars var gårdagen mest seg. Tfan mådde illa under natten, och då vaknar jag eftersom han låter som när han skulle få anfall.. Inte kan jag säga till honom heller för senast jag gjorde det rullade han runt på rygg och fick ett anfall.. Så i stort sett ingen fick sova natten till igår. När jag sa åt Aimée att det var dags att stiga upp kontrade hon med ett "nääeee..." och rullade in sig i täcket igen :P
Vi avslutade dagen på Pizzerian, eftersom ingen av oss orkade hitta på middag..

Idag har jag lämnat Aimée på dagis. Det går riktigt bra nu. Knatar in utan att säga hej då ens.. :)
Jag har betalat räkningar. Nu sitter jag och väntar på att Vårdcentralen ska ringa tillbaka. Har problem med min ena lilltå, och nu när jag städar så skaver det så att jag får blåsor på ovansidan av tån, precis under nageln.. Najs! :P Om de bara kunde ringa nån gång, så att det blir överstökat någon gång.. Blä! Jag hatar att gå till vårdcentralen, av nån anledning.. Jag tjatar alltid på Tfan att han ska ta sig samman och gå dit för allt han kan ha problem med, kanske som kompensation för att jag helst aldrig går dit? :P Men idag tog jag mig samman iaf! Får se om de har tid att träffa mig idag.

Det kom paket från Babyshop med posten idag! Helt nya armygreen Nova Starbrallor till skrutten! De är så snygga, jag kunde inte låta bli. Efter att ha visat dem för Tfan och han höll med :) Jag skulle kunna tänka mig ett par till mig själv med :D
Men nu när jag syr så mycket till henne så finns det mer utrymme för snyggobraller :) På tal om det  så har jag en tunika planerad, sydd av 70talspåslakan är tanken :)

Nu borde de snart ringa från vårdcentralen.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0