Ikea..

Idag åker vi till Ikea med svärmor och hennes man. Ska bli.. trevligt? Vi brukar normalt undvika städer och butiker på lördagar, p.g.a folkmängden det brukar medföra.. Men, har man inte körkort och bil själv så får man åka när skjuts erbjuds. Det viktigaste är ju att vi kommer dit, det behövs en massa irriterande småplock här hemma. Aimée behöver en madrass och ett täcke, så att bebis kan ha den madrass och det täcke som hör till spjälsängen. Vi behöver en hel drös ramar, vi gifte oss för tre år sedan och bröllopsfotona ligger fortfarande i kuvertet vi fick dem i :P
Sedan behöver ju Aimée nya sängkläder till sitt täcke, och allt smågojs som man alltid glömmer när man är där för att köpa stora möbler. Denna gången ska vi "bara" ha en byrå i möbelväg..

Måste hinna bort till macken med innan vi åker. Har paket att hämta där. Kunde va skönt att ha det gjort innan vi åker. Första amningstoppen är införskaffad! Går faktiskt in i v32 idag.. Knas. Jag var tvungen att ta fram mobilen och räkna efter imorse.. :P Det går så väldigt fort nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0