Hurt.

Bajsbajs. Idag skulle jag vara hemma och ta det lugnt, ladda inför morgondagen, då det är meningen att jag skulle jobba..
Det började igårkäll, med chipsknaprande. Hade lite ont i tandköttet runt ena visdomstanden, så jag använde andra sidan av munnen. Inga problem!
Tills jag vaknade imorse. Visdomstanden jag hade ont i från början klarade sig bra, men andra sidan var helt förstörd. Hela dagen har varit en plåga kantad av alvedon och självömkan. Det finns få vardagsplågor som är så illa som smärta i huvudet, framför allt i munnen.
Jag försökte med isbit.. Men det bedövade bara den första smärtan, och ersatte den med en "kalltsomfanimunnen"-kind of smärta.. Tills isbiten försvann. Då återgick allt till den föregående svullettandkött-smärtan.. Det är synd om mig!! :P

Iaf.. Igår var vi i växjö hela familjen. Aimée fick vinterkängor av Tfan och NovaStarjeans av mig. Nu är hon vintermunderad, snön kan komma! :D Hela dagen gick fint, Aimée och jag avslutade med en tur på ica innan vi cyklade hem efter bussfärden.
Två dagar med bussresa och stadsbesök tog ut sin rätt på Aimée, som idag välsignade sina föräldrar med sovmorgon till 10! Jag minns inte när vi fick sova så länge senast, utan att en av oss fått gå upp och va med Aimée för att den andra skulle få sova. Najs var det iaf, och absolut inget man räknar med sedan man blivit förälder :)

Dagen har varit lugn. Sovmorgonen verkade som att den satt där den skulle, för Aimée hade inte några som helst "dagenefter"-tendenser under hela dagen. Liten runda till ica, en vända i parken.. Vi har ritat lite, medans Tfan dammsugade huset. Tvättat och lagat mat. Mitt i där nånstanns klämde vi in en omgång IceAge...

Ikväll ska jag se om jag kan kyla ner mitt tandkött lite, och om jag får sova inatt kanske det blir jobb imon. Vi får väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0