I skogen.

Nu sitter jag i skogen, eller ja, andra sidan skogen :) Kom hit igår kväll efter en skitseg bussresa. Fram till växjö gick det bra. I Växjö bytte jag till buss mot Lammhult. Allt är lugnt, jag kliver på och sätter mig bakom mittutgången, på "barnvagnssidan". Det är lugnt i bussen. Då kommer det en man med liten hund i famnen, han stannar vid min plats och står och velar, medans det kommer fyra personer till som ska längre bak i bussen. Så jag tar upp min väska i knät för att han ska kunna sätta sig där medans de går förbi... Tro ni inte att han sitter kvar?! Med stor jacka och den jävla hunden i knät! Och där sitter jag, med stor gravidmage, med ryggsäck i knät, en cola, växel, plånbok och bussbiljett i händerna. Jag hade för fan knappt plats att knöla ner plånboken i väskans ytterfack. När jag insåg att han inte skulle flytta på nsig, utan sitta kvar med sin hund upp i fejset på mig, så sa jag "ursäkta, jag måste flytta mig. Jag kan inte sitta här, jag är gravid och det blir så trångt"
 Då svarar människan att "det kunde jag väl ha sagt från början". Men va fan?! Jag trodde väl inte på allvar att han skulle knöla ner sig själv och sin jävla loppmopp jämte en höggravid packåsna!! Men det var jag för väluppfostrad för att säga, så jag bara flyttade mig och höll käft, som vanligt.. Jävla människa. Luktade sprit gjorde han med. Jag menar, vem vill ha en främmande hund i ansiktet? Jag tycker om hundar, har själv haft hund. Men jag vill inte ha en främmande hund upp i synen, speciellt inte när jag är gravid och luktkänslig. Bleä.

Kvällen gick åt till att snacka skit :) Fyllde i några papper om jobbet, och ritade av klädmönster till mamsen. Tryckte i mig smörgås och O´Boy, sedan satt jag vid datorn tills det var dags att sova.
 Idag ska vi åka till moster och hälsa på. Det ska bli roligt. Det var länge sedan jag träffade henne, och nu har hon ju flyttat och renoverat och grejjat :) Tur att mamma har bekväm bil :)
Tanken var från början att vi skulle ha med Aimée och åka buss dit. Javisst! Första bussen till byn där moster bor, gick strax efter 12. Då skulle Aimée och jag få vara i Växjö i två och en halv timme. Då skulle vi komma till moster strax innan 13:00. Sedan gick sista bussen hem vid 17. Och då får vi verkligen vara iväg hela dagen, Aimée skulle ha somnat på bussen på vägen hem, hon hade fått ha blöja, eftersom bussarna inte har toalett, och jag misstänker att det blivit alldeles för mycket runt omkring för att Aimée skulle uppskatta utflykten. Det slutade med att Aimée fick stanna hemma och vi tar bilen istället. Halleluja för kollektivtrafiken :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0