in the morning..

Här ringde telefonen 07:45, mitt i påklädningen för att gå till dagis.
Det började i måndags. Då ringde det en familj och frågade om Hauckvagnen jag har på ute på blocket. De ville att jag skulle köra vagnen in till växjö, eftersom de inte hade bil. Men när jag förklarade att jag inte heller har bil, så bestämde vi att de skulle komma till Alstermo med buss på lördag, för de ville ändå ha vagnen. Så idag ringde de på morgonen och ville komma idag istället.. Fram med busstidtabellen! :)
 Det var bara att knata till dagis med Aimée, och sedan hem och ner i källarn för att leta upp alla delar till vagnen. Pussla ihgop åbäket igen, och pumpa däcken. Dessutom har vi bestämt att inte skicka med bilstolen, utan behålla den till bebisen som ska komma. Då var jag tvungen och leta upp vilka konsoller som skulle skickas med och vilka vi skulle behålla. Det finns nämligen två par. Ett till bilstolen och ett par till liggdelen. Men nu är det ordnat.
 Nu ringde de och meddelade att de var med på bussen :) Då ska jag bara släpa mig och hela vagnen till busshållplatsen :P Jag känner redan förvärkarna. Jag som skulle sy idag. Hade ju fått nytt kanintyg på posten och allt.. Men! Som Tfan sa, tänk på peningan :)

Inte lika ont i munnen idag. Håller mig till varma koppen iaf, för säkerhets skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0