Mormortid

Fick spatt av uttråkad-het och Aimées mormortjat igår, så jag ringde mamsen och bestämde träff i stora staden.. Så vi började dagen med att ringa dagis för att säga att Aimée ska på mormoräventyr idag så hon kommer inte till dagis :)
 Sedan tog vi cykeln till busshållplatsen, där vi träffade en trevlig Linda med ett av sina fem barn :) Vi hade att prata om hela vägen in till stan, och båda barnen skötte sig jättebra. Aimée som alltid brukar åla upp och ner ur sätet, knäppa upp bältet och joxa. Men idag satt hon fint tills 20 minuter innan stan, då fick hon sitta i mitt knä och vila lite.
 Väl framme i stan gick vi på toa, sedan mötte vi mamsen. Knatade bort till H&M, köpte vantar till hemma och dagis, och en dagismössa. Mamma letade efter något till Aimée, men hittade inget kul där. Knatade vidare till Stadium efter en snabb tur in på Kicks. Mamma fyllde på sin garderob på Stadium, medans Aimée hittade en svart, stickad Warpmössa med skärm. Grymme ungen :) Det fick bli hemmamössa. Hann gå inne på Lindex i typ fem minuter innan Aimée gjorde klart att hon behövde kissa, och där hade de minsann inga kundtoaletter, inte ens till tvååringar, så vi fick småspringa in på Åhlens. Vi hann gott och väl, men jag satte på en blöja iaf. För att skona mina egna gravidnerver :)
 
Passade på att fika där, när mamma väl kommit ifatt oss. Sedan tog vi ut pengar och gick till Po.P. Mamma hittade en t-shirt och långkallingar till en stolt Aimée.

Hittade Tfans systerson med flickvän, på besök från stockholm, på stationen. Najs :)
Linda och hennes pojk gjorde oss sällskap på bussresan hem osså. Aimée somnade på min jacka, och Lindas pojk somnade efter att han ätit en halv chokladbit :D

Väl hemma hittade vi ett stort paket i brevlådan. Det visade sig vara Aimées termobrallor, som jag vann på Tradera för 189kr med frakt. Kollade på Po.P´s hemsidan samma kväll som jag vann auktionen, och samma brallor kostar tydligen 695kr nya.. :P Bra köp, ja.
Aimée gillade de nya byxorna iaf..
-"Jag ha dom, kommit snöboll"
A´psis :D

Honn skötte sig superbra hela dagen, jag är stoltast! Imon ska vi in till stan igen, men inte träffa mormor. Bara handla och rasta Tfan från Alstermobyn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0