Puh.

Inte nalle, utan trött. Gjorde Samarkand med svärmor och Aimée idag. Gick bra. Aimée var utan blöja hela dagen. Höll sig till samarkand, där vi gick på toaletten. Sedan höll hon sig hela tiden vi var i stan, började kinka på vägen hem så vi stannade på en rastplats där hon fick gå på toa. Torr när vi kom hem. Gött.

Handlade mat på samarkand. Kollade efter mammakläder på Lindex, men de har tydligen slutat med mammakläderna, för de finns inte nere i centrum heller.. Vad är det meningen att vi ska ha på oss egentligen?? Iaf, handlandet gick bra. Jag mutade Aimée med en leksak. Hon satt fint i vagnen och fick en Duplopolisbil och en bit choklad. Nöjd tjej.

På vägen stannade vi på Baby&Kids. Skulle kolla efter en billigare variant av tripptrappstol, vilket de hade innan. Men nu hade de bara stokke, brio och en ful stol med svarta plastfästen. Efter telefonkonferens med Tfan på jobbet, blev det en Stokke iaf. I körsbär. Snygg. Dyr..
Fotpall till toa blev det med. Där fick det bli budget. 89kr istället för BabyBjörn för 209kr.

Nu är vi hemma. Vi har ätit, cyklat till ica, tittat på film, ätit, bråkat ihop stolen, badat. Nu är Aimée i säng, och jag är helt slut.

Men, inte sååå farligt med förvärkar idag. Kom på vägen hem, men nu har det lugnat sig.. Fem timmar senare :P Man får va glad för det lilla..

Kommentarer
Postat av: Sofi

Det där med mammakläder lär vara ett problem. Känner en här som är gravid, och hon säger att det är näst intill omöjligt att få tag på mammakläder. Varken lindex eller kappahl har det längre. De är dyra märkesmammaaffärer som finns.. sjukt.

Snyggt ord va? :D

2008-10-06 @ 00:32:51
URL: http://ampernos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0