Dåligt med uppdateringen..

Det har blivit glapp i uppdateringen :)
 Vi har haft vardag här hemma. Aimée har gått på dagis hela veckan, jag har varit hemma och pysslat. Tfan har jobbat på en av byns glasindustrierna i veckan, så det har blivit en del övertid. 
 
Igår var vi på kalas hos Tfans syster. Hennes son Dennis ska fylla 16år och firades, men han höll sig instängd på sitt rum.. :P Alla tycker inte att det är kul med kalas, tydligen :P Till skillnad från Aimée, "gå las!! Hemma Uubann!" Urban är Maries man :) Trots att hon åt smörgås och lite fläskpannkaka hemma, så tryckte hon i sig ett ordentligt lass varmaköttfärssmörgåsgratäng på kalaset :) Sedan kladdkaka, glass och frukt. Min unge är ett matvrak!
 När vi kom hem duschade Aimée själv, innan det var fil till kvällsmat och sedan bums i säng. Vaknade 02 av en bajsstank.. Kalaset hade gått igenom Aimées system :P 
 
Vaknade vid 08:30 imorse. Då var Aimée igång med sitt vanliga morgongrejs. Vi fortsatte dagen med utevistelse. Vi cyklade bort till ica, handlade lite, bort till loppis. Där hittade Aimée en polisbil hon skulle ha, den kostade 1kr så hon fick den :) Betalade själv, och var allmänt stolt! Vi andra hittade inget att lägga pengarna :) Avslutade utetiden med ett besök i parken. Härligt! Gunga och åka kana är väldigt populärt just nu, särskilt med överdragsbyxor. Det blir ju sån fart då :)

Hemma igen, ätit mellanmål och nu tittar vi på Tarzan. Tanken var att vi skulle vara ute och grilla, men det regnar hela tiden så vi tappade suget.
Vi har gått igenom bebiskläderna i storlek 50-68. Fanns endel man hade glömt och en del som var allmänt värdelöst. Pyjamasar som ska sträckas i vitt tillstånd, vad är det för ett påhitt? Än fattas strumpor, hade inte en enda :P Overall i storlek 56, varm mössa, nya pyjamasar.. Nu ringer mamma :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0