Ledig bra dag.

Idag har Aimée varit på dagis. Vi har börjat promenera dit, som lite övning innan jag blir höggravid och det blir halt, så att jag inte vågar cykla. Det funkar bra, hon tycker fortfarande att det är kul att gå iväg på morgonen, och går på bra hela vägen dit..

Efter att jag lämnat henne och kommit hem satte jag igång med syendet.. Det är det jag pysslar med så fort jag har ledig egentid. Just nu håller jag på att sy en mammatröja, hoodliknande grej, som förhoppningsvis ska funka långt in i graviditeten.. Sydde en stund, sedan fick jag sluta, eftersom joggingtyget luddar så mycket. Fick hela näsan full :)
 Pratade med mamsen en stund, åt lite mellanmål och stickade lite på Aimée tröja som snart är färdig. Har att göra när den är färdig med, eftersom Aimée har beställt en likadan halsduk som jag stickat till mig själv.. Iofs så tyckte jag att det var en sjal, typ, men jag kan ju ha fel :)

Hämtade en glad tjej på dagis, cyklade till ica och handlade lite. Hem och tittade på film, naturligtvis :) Fixade köttbullar till middag. Aimée åt 8 köttbullar! Helt sjukt :P Matvraket :) Sedan lyckades hon trycka i sig en rejäl bit kaka med :)

Det har varit en bra dag idag. Gott humör  på alla håll, gött!

Sticka lite kanske :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0