Tackes Fiiii...

Just nu skulle jag ha varit på väg från jobbet ner till Alvesta centrum för att åka bussen till stan och vidare hem. Men så är inte fallet denna helgen. Vaknade med känslan av vadd i hjärnan igår morse, plus en brusten blåsa på överläppen. Härligt värre.
Vi var ute lite igår istället. Grillade korv och hade mys, sedan kraschade jag på tv-soffan framför Man U- Chelsea. Stickade på ett par tumvantar till Tfan medans jag led av frossa och värmeslag, så när fotbollen var slut gav jag upp och gick och la mig. Sov 90 minuter innan jag gjorde familjen sällskap i kvällsrutinen med dusch och bad, och kvällsmat. Dessutom var det min tur att natta, så jag gjorde det innan Tfan fick sällskap igen.
Nu för tiden funkar nattningen väldigt bra, jämfört med i somras. Ett tag satt vi en timme på hennes rum innan hon somnade, sedan slutade det ändå med att en av oss fick sova på en madrass i hennes rum, för att en av oss skulle få sova ordentligt i dubbelsängen... Madrassen funkade osså som stopp för att en viss tjej skulle vandra in i vårt sovrum och störa allas sömn med bök i vår säng :P
 Nu lägger vi henne mellan 19:30-20:00, säger godnatt, klapp på kinden, sedan går den som nattat ner igen, och Aimée somnar.. Sjuk skillnad! Men största anledningen till att det funkar igen tror jag är just att vi har hållit på våra principer. Just att när mamma och pappa har bestämt att det är läggdags så är det så. Man sover i sin egen säng, och man ligger där hela natten. Trots att vi i somras osså kände att det lättaste bara hade varit att låta henne komma in till oss och sova där, men sovrummet är väldigt viktigt för mig, och jag vill kunna sova själv, utan vassa barnfötter i ryggen. Nog för att det är mysigt ibland, men inte när jag ska upp till jobbet på morgonen :)

Hmm... Känns som om jag avvek från ämnet där en stund :P Iaf. Idag är jag hemma och botar mig själv med varm chokladmjölk, i väntan på rörmokaren som ska komma och fixa nytt expansionskärl. Tfan lämnade Aimée på dagis tidigt idag, och hon ska vara där samma tid som om jag hade jobbat. Förhoppningsvis hinner jag krya på mig lite under tiden.

Jag antar att jag har en dejt med Tfans tumvantar idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0