Duktigt.

Veckan har gått bra. Inga förkylningar, infektioner osv. Aimée hade iofs dåligt humör från det att hon vaknade igår, men hon var iaf på dagis i fem timmar, så jag fick lite andrum... Vid närmare eftertanke så var Bums osså på dåligt humör igår, så det var väl nått... Väderomslag eller liknande :P

Jag har varit duktig och motionerat hela veckan! Bytt ut ris, pasta och potatis mit coleslaw, faktiskt inga problem. Ris och pasta har jag inga problem att låta bli, det är värre med vår egna potatis vilket vi hade till middagen igår, men det gick bra :)
Som vanligt är måndagar och fredagar ett problem i mitt motiosschema. Tfan jobbar, båda flickorna är hemma och fredagar slutar alltid med chips och choklad. Men, till idag hade jag listat ut det. Jag steg upp 06:10, tillsammans med Tfan och sprang runt berget, utan Tfan iofs :) Hann tillbaka innan han skulle gå, och dessutom fick jag motionera i lugn och ro. Förhoppningsvis kan jag få en stund på motionscykeln med nån gång under dagen. Hoppas på att Bums förmiddagsvila blir lång och att Aimées tålamod matchar längden :)

Marknad anyone?

Kommentarer
Postat av: Mikaela

sv: Det går jättebra =) Kanske bra att ses någon dag med så du får förklara mer exakt hur du vill ha bloggdesignerna, det är inte alltid så lätt att beskriva i text ju..Säg bara till när det passar dig, jag kan i princip när som helst!

2009-08-25 @ 19:23:02
URL: http://sizematters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0